kwartz
Centipat
Daha fazla
Normalde fiziksel görüntüye çok takılan biri değilimdir. Çok çirkin olduğumu da düşünmüyorum, defalarca flörtlerim ve sevgililerim oldu. Çirkin olsam olmazdı herhalde. Son 1 yıldır diş teli tedavisi görüyorum, dişlerimin kapanışı ile ilgili sorunlar var. Bu çene yapıma da yansımış. Şöyle anlatayım, çene ile alt dudak arasında olan bölge her insanda belirli bir genişlikte olurken benim çenemde böyle bir durum yok. Arada hiçbir boşluk yok yani. Betimlemelerim ile anlatamadıysam bir görsel bırakacağım. Tam olarak görselde ki gibi yani. Bu konuyu asıl açma nedenim, dostlar bu durum beni son zamanlarda çok fazla tribe soktu. Her güzel çene kasları, düzgün gelişmiş çene gördüğümde içten içe kahroluyorum. Kendimi çok çirkin ve değersiz hissetmeye başladım. Konunun şöyle bir handikapı da var, kendi bildiğim kadarıyla bundan kurtulmanın bir yolu yok. Diş doktorumla konuştuğum kadarıyla 18 yaşına kadar (16 yaşındayım) gelişimin devam ettikçe orası biraz toparlar ama çok toparlayacağını düşünmüyorum, genetik bir sorun dedi. Uzun lafın kısası kendimi nasıl kötü hissetmeyebilirim?