- Makaleler
- 4
Daha fazla
- Meslek
- Paşa
Bunların bir yeterlilik göstergesi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Şu listeye HTML yazanın yeterliliğinden şüphe edilir.Web sitesi yapıyorum ve HTML, CSS, JavaScript ve PHP kullanıyorum şu anda.
Ne? Yazılarım ironik gözüküyor ama ciddi söylüyorum, ne demek istiyorsunuz?Bunun veritabanı var sunucusu var. Dördünüde aynı anda bil bakalım?
Elbette. Ama sizin yanlış anladığınız kısım burası. ChatGPT ve internet aynı şey değil. Başka insanlardan yardım almak (ki internette temelde yapılan bu) ile düşünme yetisi olmayan bir text modelinden yardım almak çok farklı şeyler. Kendine saygısı olan birisi ikincisini yapmaz. Yapsa bile bunu standart çalışma şeklinin bir parçası haline kesinlikle getirmez. Olayı çok yanlış anlıyorsunuz.İllaki bilinir ama çok iyi bilenler bile internetten bakabiliyor bazen.
İlginçtir ben de aynı şeyleri size karşı düşündüm şimdi. Yazım stiliniz, söyledikleriniz vs. çok yanlış. Yani sadece bilgi olarak değil, söylenenleri yanlış anlıyorsunuz, tam olarak ne yazmaya çalıştığınız belli değil. Neden bahsettiğinizi bilmiyorsunuz.Bunu dediğinize göre programlamaya yeni başlamış kendini bir şey sanan birisiniz diye "düşünüyorum".