Önce terörist teröristtir diyorsun, sonra oy verenlerin terörist olduğu mantığı yanlış diyorsun. Aynı şeyleri anlatıyoruz. Ben bu ülkenin milyonlarca vatandaşının devlete karşı bağlılık duygusunun pekiştirilmesini savunuyorum ve bunun yasal yoldan mümkün olduğunu savunuyorum. Meclisimiz kurtuluş savaşını yönetmiştir. Yani bütün sorunların çözüm adresi meclis olmalıdır. Siz bir sorunu çözmek istiyorsanız, uzlaşmak istediğiniz tarafın bir sözcüsü, müzakerecisi olmalıdır. Eli silahlı örgütü muhatap almak yerine yasal düzeydeki bir temsiliyet daha iyi değil mi? İşte bu noktada HDP devreye giriyor.Terörist teröristtir uzlaşma anlaşma olmaz paşam. Bahsettiğin durumu çözüm sürecinde gördük ve bu durum teröristle uzlaşma diye bir şey olmayacağının sana bir örneği olsun.
Bahsi geçilen partiye oy verenlerin hepsi teröristtir mantığında yanlış evet birçok destekçisi Atatürk ve Türk karşıtı olabilir ama bunun yanında da birçok kandırılmış insan var.
Çözüm sürecinin başarısız olmasının sebebi, ak partinin başarıyı tek başına sahiplenmek adına PKK ile meclisin bilgisi dışında başka ülkelerin moderasyonunda görüşmesidir.
Burada faşist önyargılarla insanları terör destekçisi ilan etmek yanlış. Bu kadar önyargı çok aşırı. Bir dinle hele karşındaki neyi savunuyor, ne anlatmaya çalışıyor.