CİMER'e şikayet edilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu burada pek açamam :D fakat 3 kitle var ittihatçılar kemalistler bir de hamidciler bunlar her gün birbirlerini yiyor çok gülünç bir durum.

Bazı kişiler çok yanlış düşüncelere sahip özel biri olabilir ama herkes bunu sevmeyebilir bunu anlamayan kişiler var işte.
 
Hocam insanlar Atatürk'ün yaptığı bütün her şeyi sevmek zorunda değil bazı yaptıklarını sevebilir bazı yaptıklarını da sevmeyebilir.

Ama Atatürk'ü yedim demek saygısızlığa giriyor.
 
Ulan bide aptal aptal sevmek zorunda değil yazmışsınız sevmezse sevmesin banane. Yazdığı cümleyi görmüyormusunuz genç kardeşlerim benim. Kafanız çalışmıyor galiba
Ben haşa Allah'ı yedim yazan kişiye afiyet olsun yazan gördüm. Kafanın çalışması her insana bahşedilmemiş. İnanmıyor, beğenmiyor, sevmiyor olabilirsin. Medeni ve kafası çalışan bir insan bunu anlayışla karşılayıp argüman sunar. Medeniyeti ve kafasının çalışmasını geçtim bazen insan mı onu sorguluyorum bazı mahlukların.
 
Bazı kişiler çok yanlış düşüncelere sahip özel biri olabilir ama herkes bunu sevmeyebilir bunu anlamayan kişiler var işte.

Sevmeyip propagandalarla saçma sapan bilgiler yayan birçok insan var.
 
Umarım ceza alırsınız. Bu da yeni bahane sevmek zorunda değilimmiş. Sevmek zorunda değilsin ama bu cehaletin ile sevmemen normal bide "bazı yaptıklarını seviyorum bazı yaptıklarını sevmiyorum ve sevmediğim özelliklerinin Instagram'da bir postun altına yazdım" demişsin.
 
Ben Atatürk'ün bazı yaptıklarını seviyorum bazı yaptıklarını sevmiyorum ve sevmediğim özelliklerinin Instagram'da bir postun altına yazdım ve bir adam CİMER'e şikayet ettim yazdı. CİMER ceza vb uygulayabilir mi?

Instagram postuna bakabilir miyim rica etsem.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı