CİMER'e şikayet edilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zulüm değil hakkını vermek o öldürdükleri sivillerin suçu neydi?
knk seyh said isyan cıkarıyor 2 3 tane yobaz o müslümandı diyip onu savunuyor konuya dönelim seyh said isyan cıkarıyor atatürkte asıyor onu ödül verip göndersin mi napsın adam ayrıca sivil olduguna dair kanıt
 
Konuyu açan cevap vermiyor herkes tartışmaya başladı konunun gereği söylendi kapansın artık konu.
 
Kürtlere herhangi bir nefret söylemi yapmadım sadece onlara yapılan zülumun bu gibi denyolara yapılması gerek dedim.
Sanırım Esat Oktay Yıldıran'ın gerçekten işkenceci biri olduğunu düşünüyorsun. Bu imkansız. Çünkü Esat Oktay Yıldıran kafasına göre o adamların oraya girebilecek yetkiye bile sahip değildi. Kendisi mahkumların güvenliği ve bazı verilen haklarını sorunsuz halledebileleri için görevlendirildi. Kendisi belirtilen süreler dışında mahkumlar ile görüşmesi bile olmuyor. Genelkurmayın dediğine göre cezaevinde tek bir örgüt olmadığı için bu örgütler birbiriyle kavga etmişler, Esat Oktay Yıldıran'da bu kavgayı engelleme veya çıkarsa bitirme ile görevli olduğu için iki sopa atmış. Cezaevinden sonra fırsatları olunca yok işkence etti falan diye anlatıp duruyorlar. Genelkurmay hâlâ Esat Oktay Yıldıran'ın işkenceci olmadığını savunuyor ve dedikleri uyuşuyor. Ayrıca bir çok kişi belirtmez ama o cezaevinde ne kadar Kürt varsa, bi o kadar Türk vardı.
 
Sanırım Esat Oktay Yıldıran'ın gerçekten işkenceci biri olduğunu düşünüyorsun. Bu imkansız. Çünkü Esat Oktay Yıldıran kafasına göre o adamların oraya girebilecek yetkiye bile sahip değildi. Kendisi mahkumların güvenliği ve bazı verilen haklarını sorunsuz halledebileleri için görevlendirildi. Kendisi belirtilen süreler dışında mahkumlar ile görüşmesi bile olmuyor. Genelkurmayın dediğine göre cezaevinde tek bir örgüt olmadığı için bu örgütler birbiriyle kavga etmişler Esat Oktay Yıldıran'da bu kavgayı engelleme veya çıkarsa bitirme ile görevli olduğu için iki sopa atmış, cezaevinden sonra fırsatları olunca yok işkence etti falan diye anlatıp duruyorlar. Genelkurmay hâlâ Esat Oktay Yıldıran'ın işkenceci olmadığını savunuyor ve dedikleri uyuşuyor. Ayrıca bir çok kişi belirtmez ama o cezaevinde ne kadar Kürt varsa, bi o kadar Türk vardı.
Biliyorum işkenceci olmadığını sadece hak ettiklerini veriyor o kadar hem çok merhametli bir insandır kendisi😄.
 
Konuyu açan cevap vermiyor herkes tartışmaya başladı konunun gereği söylendi kapansın artık konu.

Konuyu nasıl kapattırabiliriz. Daha fazla büyümesin konu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı