Cinsiyetsiz WC'ler cinsiyetsiz bir toplum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Senin gibi zihniyetler sürekli kadın odaklı düşündüğü için erkeklerin yaptığı en ufak hareket bile sapıklık olarak adlandırılıyor.

Bu arkadaşa laf anlatmayın.

Seni ilgilendirmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 507682 bu tuşu kullanmayı unutmayınız.

Hafta sonum gerçekten mükemmel geçiyor. Kahkahalara boğuldum, eyvallah. .

Eğleniyorum hocam, o tuş şu anlık dursun. .

Herhangi bir sosyal medya hesabınız var mı? Burası kirlenmesin oradan konuşalım dostlarım.

Bu kadar saçma konuşmanın umarım bir' nedeni vardır? Burada sadece kendini rezil ediyorsun. Bence biraz ara ver.

Düzgün bir cevap alamadığıma göre siz kendinizi rezil ediyorsunuz, iki kelimeyi bir araya getiremeyen ben değilim.

Herhangi bir sosyal medya hesabınız var mı ? Burası kirlenmesin oradan konuşalım dostlarım

Düzgün bir cevap alamadığıma göre siz kendinizi rezil ediyorsunuz, iki kelimeyi bir araya getiremeyen ben değilim
Benim nerede iki kelimeyi bi araya getiremediği söyler misiniz?
-
Hatta düşündüm de lütfen söyleme seninle uğraşamam.

Ateist olduğum için benim için normal. Kutuplaşmalar müslüman ve ortadoğu zihniyetlerinden beklenir
Senin ateist olman bir şey ifade etmiyor. Bu ülke de yaşıyorsan saygı duyacaksın ve ona göre yaşayacaksın. Eğer böyle bir isteğin varsa kendi şahsi malın üzerinde bu tür bir WC yapabilirsin. Ama bunu çoğunluğun inançlarına ters olmasına rağmen empoze ediyorsan bu cahillik olur. Saygısızlık olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…