Cinsiyetsiz WC'ler cinsiyetsiz bir toplum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Hiç bir şekilde sapıklık olmuyor." Pardon?
Namus bekçiliği mi yapıyorsunuz nasıl bu kadar emin oldunuz acaba?
Hayır ne dedigimi bilmiyor. Uygarlık demek toplumun her yönden rahat yaşamasi demokratik bir oylama olsa, çoğunluk ayrı tuvaleti tercih edecek ki burada bile ediyor. Ayrı tuvaletlerde daha rahat ediyorsa zaten uygarlığı etkileyen bir şey yok. Nasıl aynı olunca daha uygar olunuyor. Aynı olupta insanlar rahat edemezse asıl bu uygarlığı etkiler.

Hayır ne dedigimi bilmiyor. Uygarlık demek toplumun her yönden rahat yaşamasi demokratik bir oylama olsa, çoğunluk ayrı tuvaleti tercih edecek ki burada bile ediyor. Ayrı tuvaletlerde daha rahat ediyorsa zaten uygarlığı etkileyen bir şey yok. Nasıl aynı olunca daha uygar olunuyor. Aynı olup da insanlar rahat edemezse asıl bu uygarlığı etkiler.
Her yerde birbirini soyutlayan ve ötekileştiren bir toplum birlik ve beraberliği nasıl sağlayacak? Kadın ve erkek sürekli birbiriyle zıtlaştırıldığı için yaşantılarında uçurumlar var. Biseksüel bir erkek olarak erkekleri tercih etmem de bunun bir örneği.
Elalemin kızını, çocuğunu kestirmek sapıklık değil o zaman.
İnsan istediğine bakabilir, istediğin gibi giyinebiliyorsan istediğin gibi de bakabilirsin bu kadar korkma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylemek istemiyorum zorla bana bunu söyletecek.

Anası, bacısı böyle yerdeyken ufak bakış atmam sapıklık olmuyormuş. :D Ne güldüm ya.
Bir kız bana bakınca rahatsız olmuyorum, bir erkek olarak kız arkadaşıma baktığımda kız arkadaşım da rahatsız olmuyor.

Rapor ettim, bana sapık demeye hakkın yok. Bir insandan hoşlanmak veya bir insanın sana çekici gelmesi gayet normal bir şey. Bakmak suç değildir, sadece gözünü dikerek bakmak ayıptır.

Istediğin kadar et. Benim karım ya da annem, kız kardeşim ile aynı WC kullanacaksın ve hoşuna gidecek bakacaksın bu sapıklık olmayacak?

Bir kız bana bakınca rahatsız olmuyorum, bir erkek olarak kız arkadaşıma baktığımda kız arkadaşım da rahatsız olmuyor.

Biraderim kız arkadaşın neden rahatsız olsun? Bir kız erkeğe bakınca tabii rahatsız olmaz. Şahsen ben de olmam. Ama durum zıttına dönüşür ise işler değişir, sapık damgasının yanında dayağını, lincini yersin oturursun yere. Anlamamakta ısrar ediyorsun, yuh diyorum ben sana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı