Çok çirkinim, ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tipim inanilmaz kotu ama nasil kabulleneyim

Herkesin kendinde beğenmediği şeyler var. Tek sen değilsin ama hayat çok kısa ve eninde sonunda hepimiz öleceğiz bu tür şeylere takmamak zor özellikle sosyal hayatta mümkün değil gibi geliyor sana ama seni sevecek ve seven insanlar arasında olmaya çalış.

Herkesin kendinde beğenmediği şeyler var. Tek sen değilsin ama hayat çok kısa ve eninde sonunda hepimiz öleceğiz bu tür şeylere takmamak zor özellikle sosyal hayatta mümkün değil gibi geliyor sana ama seni sevecek ve seven insanlar arasında olmaya çalış.
Cirkin olunca sosyal hayatta olmuyor 😓

Su çirkinliğe bir bakın da feyz alın.
Bu resme göre konuşuyorum.

Ben size çirkin değilsiniz demedim mi? Evet, konunun ilk mesajında pasaklı olduğunuz için çirkin çıkmışsınız doğru, ama alıntıladığım mesajınızda paylaştığınız resimde kesinlikle çirkin gözükmüyorsunuz.

Pasaklı durumdan kurtulunca gerçek potansiyeliniz çıkmış ortaya.

Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi buraya kendi fotoğrafınızı koyacak kadar özgüvene sahipsiniz bunu yapamayacak çok insan var bu yönden kendinizi tebrik edin tip konusun da yorum yapmayacağım normal hayatta da yapmam zaten.

Kardeşim çirkinsin bence hiiç acıtasyon yapma yeter şu konudan bildirim gelmesinden yıldım. Çirkinsin lan daha uzatma be millette sıkılmadan egonu tatmin ediyor madem çirkinsen kendine bir şeyler yap.

Bunu harassment olarak algılamayın gerçekler bunlar bu arkadaş ego delisi.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı