Çok çirkinim, ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açmayın böyle konular durduk yere üzülüyorum cidden. Çirkin değilsiniz olsanız bile bunun bir önemi yok insanların sizin dış görünüşünüz hakkındaki düşüncelerini önemsemeyin. Her insan güzeldir ama her insanın içi güzel değildir. Yani içindeki güzel olmadıkça dışındaki kabın ne önemi var?
 
Yemeği kes ve biraz kendine bak o kadar.
 
Eki Görüntüle 680153

Lütfen hakaret içeren cümleler kurmayın 😭😭
Dostum gayet düzgün tipin var. Çirkin veya yakışıklı olman pek önemli değil. İçin güze olsun. Dış görünüşe çok takılan insanlarla arana mesafe koy. O tiplerden hayır gelmez. Ha dersen ki daha iyi görünmek istiyorum. Spor verebilirsin. Suratındaki gıdıkları kilo vererek giderebilirsin. Bence gayet düzgün bir görünüşün var. Üzülme. Özgüvenini yüksek tut.
 
Hemen hemen Mesut Can Tomay'a benziyorsun. Sevilen ve ünlü biri oluyorsa hele o tiple; sende doğru orantı mantığı ile, bakım da yaparsan, yakuşuklu olursun.
 
Çirkin olmak değil de çirkin hissetmek çoğu kişinin başına geliyor kendinizi azimle spora başlayıp şımartın kendimden örnek verebilirim 96 kilodan 78E düştüğümde bakışım duruşum enerjim değişti o hissiyatı yaşadıktan sonra kilomu takmamaya başladım 90A kadar pandemi döneminde geri çıktım ama farklı baktığımı hissediyorum. Ve berbere daha sık gitmeye başladığımda kendime baktıgımı ve şımarttığımı hissediyorum önerilerim bunlardır kafanızda böyle düşünmezseniz çirkin olmadığınızı anlayacagınızı düşünüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı