Çok çirkinim

Moralini hiç bozma üstad. Bir çoğumuz dışlandık, taşlandık, sevilmedik. Yeter ki azmini düşürme. Yeter ki pes etmeden çalışmaya devam et. Gün gelecek biz de parlayacağız. Yaşın daha çok genç. Hayata atılmaya başlayacağın yaşlar bunlar. Çevren değişecek, insanlar değişecek, sen değişeceksin. Yeter ki sen o iki ayağının üstünde dur! İlelebet sen de sayılacaksın, sevileceksin, dostluklar edineceksin.

İlk fotoğrafı beğenmedim, asosyal gerizekalıca şeyleri sevmem.
 
Gençsen sakal ve bıyık olmasına izin verme. gençken kötü durur. bende sakal çıkarsa jilletliyorum. saçlarınıda güzel bir modele sok dostum. 3 e veya daha kısa olan saçların olmasına pek iyi olacağını söylemem. ve saçların dalgalı ise fön çek ve ona göre bir stilin olsun. vücut yap. sağlıklı beslen. instada güzel ve yakışıklı fotolar paylaş.
 
Hiçbir kız benimle konuşmadı, insanlar benimle arkadaş bile olmak istemedi. Okulda ve alkolik babam tarafından her gün keyfine dövüldüm, dalga geçildim. 18 yaşındayım, salonlar kapalı olduğu için evde vücut yapmaya çalışıyorum. Çok bunaldım artık.
seni anlıyorum ama bu sorunu yaşayan çok kişi var ben dahi yaşıyorum bak mesela 2 gün önce doğum günümdü çok çirkin çıktığım bir fotoyu ailemden birisi paylaşmış ne yaptıysam sildiremedim 2 gündür depresif bir haldeyim o yüzdende böyle yazıları okuyorum ama şunu unutmamalısın yaşın kaç bilmiyorum şahsen ben 18 yeni oldum bu çirkinlik mevzusu yerine derslerdir spordur öyle şeylere çalışarak ilk önce mental olarak kendini toparlamalısın. Umarım şu an iyisindir baya zaman geçmiş.
 
Hiçbir kız benimle konuşmadı, insanlar benimle arkadaş bile olmak istemedi. Okulda ve alkolik babam tarafından her gün keyfine dövüldüm, dalga geçildim. 18 yaşındayım, salonlar kapalı olduğu için evde vücut yapmaya çalışıyorum. Çok bunaldım artık.
Öncelikle merhaba, neredeyse bir yıl olmuş ama belki görürsün, ne demek istediğini anlıyorum kendimi çirkin hissediyorum ama arkadaşlarım ailem çok iyi o yüzden o kısımları az çok anlayabilirim ama 2 gün önce doğum günümde acayip çirkin olduğum bir fotoğrafı paylaşmışlar ne yaptıysam sildirtemedim, 2 gündür depresif takılıyorum üstelik sınav haftam ve 2 ay sonra yks var ama şunu diyebilirim sana ne kadar katkısı olur bilmem, spor yaparak veya ders çalışarak mental olarak iyi olabilirsin arkadaşa gelirsek o da illaki bir gün olur o kadar insan var, aslında ilk kimin selam vereceğine bağlı ( bana göre öyle) tutup da sana git demezler, umarım şimdi daha iyisindir :D
 

Geri
Yukarı