Çok mu fazla kilolu görünüyorum?

Kilonuz olmasına rağmen göğüsünüz sarkmıyor ve sağ sol tarafınız orantılı gözüküyor. Önden çekmediğiniz için bilemem ama görselde spor için genetiğinizin iyi olduğunu düşündüm.
Kilom çokta fazla değildir diye düşünüyorum ondan sarkmıyor olabilir ama sizde haklısınız. Sağolun bunu iltifat olarak almam gerek herhalde.

1 aydır düzensiz beslenme yaptığımdan dolayı 5 kilo aldım 185 boyunda 88 kiloyum şu anda bütün kaslarımın yerini yağ aldı kendimi ben hafif kilolu olarak sınıflandırıyorum. :D
Anladım :/
 
Ben sağlıksız sayılabilecek bir yöntem ile birkaç ayda 10 kilo verdim. Eğer sağlıklı bir diyet ve spor yaparsanız (istikrarlı) spor salonu girişlerindeki siyahiler gibi olabilirsiniz.
 
Kötü eleştirmek gibi olmasın evet kilolusun bir de boy var 1.77 80+ vardırsın bence. 15 yaş deyince şaşırdım daha büyük gösteriyorsun.
 
Yaşım 15.5 boyum 177 sizce 80+ var mıyım? Daha mı zayıfımdır yoksa daha mı fazlayımdır? Kaç dersiniz? Tartılabilirsin diyebilirsiniz evet haklısınızda ama dıştan nasıl ve ne kadar göründüğümü merak ettim ve tartım yok.
90 civarı gözüküyorsunuz rahatlıkla.
 

Geri
Yukarı