Çok Paranız Olsa Yine de AMD İşlemci ve Ekran Kartı Alıp Kullanır mısınız? (Anket)

Çok Paranız Olsa Yine de AMD İşlemci ve Ekran Kartı Alıp Kullanır mısınız?

• Evet

Oy: 20 22,7%
  • Hayır

Oy: 68 77,3%

• Oy verenlerin toplamı
    88
  • Anket kapandı .
İşlemci için evet.

Ekran kartı için hayır diyorum.

Ankette niye böyle bir seçenek yok?

Ben kullanmam diyorum. Ben 1264tl gibi bir parayla sistem topladım. Ekrankartından memnun değilim. Ekrankartım Asus HD 7790. Asus markası ile alakası yok. Ben zaten Asus'u seven biriyim. AMD ekrankartı aldığıma pişman oldum. Arkadaşım çoğu oyun açılıyor ama ben Sims 3 Deluxe açamadım. Aslında açtım ama görüntü siyah yani şehire kuş bakışı olarak bakınca ekrandaki yapılar siyah gözüküyor. Sinir oldum. Eski GT 630 kartımda bile böyle bir şey yoktu. Sonuç olarak AMD almayın.

Ekran kartında AMD sevmiyorum ama işlemcide neden olmasın? İşlemci evet. Ekran kartı hayır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'i çok istedim ancak Intel'in düşük seviye işlemcisini almak yerine AMD'nin orta seviye işlemcisini alayım bari deyip FX X6 6300 aldım. Pişman mıyım? Hayır, çünkü param yoktu. Ancak param olmasa da Nvidia ekran kartı almayı düşünüyorum.

Ekran kartı konusunda, tabi ki Nvidia. İşlemci konusunda işlemcileri iyi düzeyde. Yıllarca sorunsuz kullanan arkadaşlarım var. Ayrıca iş yerindeki bilgisayarımda da Amd işlemci var.

Arkadaşlar anketin daha doğru sonuçlar vermesi açısından cevap verirken lütfen paranızın olduğunu düşünerek verin. Yani param olsaydı öyle olurdu, olmasaydı böyle olurdu gibilerinden değil.Gayet açık paranız var ve siz hangisini tercih edersiniz?

Çok param olsa Nvidia terih ederdim ekran kartında ve böylede yaptım zaten, oyunlarda fark edemiyeceğim bir fark için İntel almazdım. Amd işlemci ve Nvidia ekran kartı seçimimi değiştirmezdim.

Bence bu seçenekde olmalı.

İntel+Nvidia sistem toplardım.

I3 kullanıyorum ve memnunum. Açamadığı program ve oyun yok. I5 yada I7'de alabilirdim fakat bana göre bu işlemcilere bu kadar yüksek paralar vermeye değmez. Teknoloji her sene değişiyor şimdi gidip bir işlemciye 500-600TL vermeye değmez. Bir sonra alacağım işlemci yine I3 olacak hiçbir zaman I5 yada I7 işlemci almayı düşünmüyorum. AMD ise hiç düşünmüyorum çünkü Intel'in sunduğu işlemci teknolojisi daha güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…