kicolenidman
Kilopat
Samet kaç mesajın var? 3... Sosyal'de biraz vakit harcayınca AMD GPU'lu notebook kullananların yaşadığı sorunları görürsün. Senin geçtiğin yollardan geçeli çok oldu. Binlerce mesaj ha diye oluşmadı.
Bugün Intel + AMD sahipleri Unifl diye bir sürücü kullanma zorunda ise bu AMD'nin sürücü konusunda ne kadar berbat bir firma olduğunun göstergesidir.
1. Binlerce mesajım olup saçma sapan yorumlar yapacagıma 2 3 mesaj atarım adam akıllı atarım, kaldı ki bu siteye attıgım mesajlamı ölçüyosun tecrübemi ? Evet bu sitede yenı açtım üyeligi açmaz olaydım..
2.ek olarak notebooklar beni ilgilendirmez.. Ben verdıgım paranın getirdigi performansı görmek için notebooka para vermem. Konu açılırken veya yorumlarda yapılırken belirtilmemiş genel konusulmus firma adına. Ha yorum yazarken az dikkat edersın dersın bu olay notebooklarda böyle deriz tamam adamın bi bildigi var heralde bak bi araştıralım. Siz genel konuşmuşsunuz daha çok pratik yapmalısınız binlerce mesaj yaramamış bi okadar daha olursa belki toparlar.
3. Benim geçtigim yolları bir tekrar edin belki bi faydası olur. 5.000 10.000 tane mesajın olacagına 50 100 tane adam akıllı olsaymış keşke uzun lafın kısası şunu demeye getiriyorum lafı diplomayı alıp mezun oluncada iş bitmiyor ara ara karıştırmak bi eşelemek gerekiyor..
Son düzenleyen: Moderatör: