Çok Paranız Olsa Yine de AMD İşlemci ve Ekran Kartı Alıp Kullanır mısınız? (Anket)

Çok Paranız Olsa Yine de AMD İşlemci ve Ekran Kartı Alıp Kullanır mısınız?

• Evet

Oy: 20 22,7%
  • Hayır

Oy: 68 77,3%

• Oy verenlerin toplamı
    88
  • Anket kapandı .
Samet kaç mesajın var? 3... Sosyal'de biraz vakit harcayınca AMD GPU'lu notebook kullananların yaşadığı sorunları görürsün. Senin geçtiğin yollardan geçeli çok oldu. Binlerce mesaj ha diye oluşmadı.

Bugün Intel + AMD sahipleri Unifl diye bir sürücü kullanma zorunda ise bu AMD'nin sürücü konusunda ne kadar berbat bir firma olduğunun göstergesidir.

1. Binlerce mesajım olup saçma sapan yorumlar yapacagıma 2 3 mesaj atarım adam akıllı atarım, kaldı ki bu siteye attıgım mesajlamı ölçüyosun tecrübemi ? Evet bu sitede yenı açtım üyeligi açmaz olaydım..

2.ek olarak notebooklar beni ilgilendirmez.. Ben verdıgım paranın getirdigi performansı görmek için notebooka para vermem. Konu açılırken veya yorumlarda yapılırken belirtilmemiş genel konusulmus firma adına. Ha yorum yazarken az dikkat edersın dersın bu olay notebooklarda böyle deriz tamam adamın bi bildigi var heralde bak bi araştıralım. Siz genel konuşmuşsunuz daha çok pratik yapmalısınız binlerce mesaj yaramamış bi okadar daha olursa belki toparlar.

3. Benim geçtigim yolları bir tekrar edin belki bi faydası olur. 5.000 10.000 tane mesajın olacagına 50 100 tane adam akıllı olsaymış keşke uzun lafın kısası şunu demeye getiriyorum lafı diplomayı alıp mezun oluncada iş bitmiyor ara ara karıştırmak bi eşelemek gerekiyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar donanımı sektöründe ki kişisel tutumlarımızı, fikirlerimizi genel kavramı ile bütünleştirmezsek kimsenin kimseye faydası olmadığı gibi bu tür sosyal platformlarda değerini yitirir. Bu ortamda insanlar birbirine yardımcı olur bildiklerini paylaşır yanlış yada doğru ama bir şekilde doğruya ulaşılır. Burada söz konusu mesaj sayısından ziyade sana anlatılmak istenen Samet, bu kıymetli sosyali bir teneffüs et. Forum yüzü görmemiş insanlar gibi davranma.

Milletin yorumlarına çok bakınca insanın kafası karışıyor. Bu yüzden amd'yi küçümsemek çok yanlış olur. Evet intel işlemcide iyi olabilir fakat ekran kartında amd'yi arka plana atmak olmaz.

Bence zaten AMD bir fiyat/performans ürün markası yani bence güçlü işlemciyi hep İNTEL güçlü ekran kartını hep NVİDİA yaptı bu yüzden AMD yi küçümsemek olmaz onların hitap ettiği kesim farklı sadece.

Bence zaten AMD bir fiyat/performans ürün markası yani bence güçlü işlemciyi hep İNTEL güçlü ekran kartını hep NVİDİA yaptı bu yüzden AMD yi küçümsemek olmaz onların hitap ettiği kesim farklı sadece.
AMD sadece daha düşük kesime hitap etmiyor. Adamların GTX 780Ti kartına rakip olan R9 290X kartı var :).

1. Binlerce mesajım olup saçma sapan yorumlar yapacagıma 2 3 mesaj atarım adam akıllı atarım, kaldı ki bu siteye attıgım mesajlamı ölçüyosun tecrübemi ? Evet bu sitede yenı açtım üyeligi açmaz olaydım..

2.ek olarak notebooklar beni ilgilendirmez.. Ben verdıgım paranın getirdigi performansı görmek için notebooka para vermem. Konu açılırken veya yorumlarda yapılırken belirtilmemiş genel konusulmus firma adına. Ha yorum yazarken az dikkat edersın dersın bu olay notebooklarda böyle deriz tamam adamın bi bildigi var heralde bak bi araştıralım. Siz genel konuşmuşsunuz daha çok pratik yapmalısınız binlerce mesaj yaramamış bi okadar daha olursa belki toparlar.

3. Benim geçtigim yolları bir tekrar edin belki bi faydası olur. 5.000 10.000 tane mesajın olacagına 50 100 tane adam akıllı olsaymış keşke uzun lafın kısası şunu demeye getiriyorum lafı diplomayı alıp mezun oluncada iş bitmiyor ara ara karıştırmak bi eşelemek gerekiyor..

Çok boş bir insansın zaten. İyi ki senin gibi boş insanlar yok bu forumda. Şimdi sana uzun uzun cevap yazmayacağım zira şu anda sağlam eziklik sorunları yaşıyorsun :)

Recep Bey yönetici olarak böyle yorumlar yapmanız pek hoş olmuyor. Tabiki işinizi öğretmek istemem, öyle bir niyetim yok ama bu forumun başı çeken isimlerinden olduğunuz için daha yapıcı ve uzlaşmacı olmanızı beklerim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı