Çok şanssız mıyım?

Şimde beynim bensem sen şimdi beynini kontrol ederek kulağını kapat ses duyma özelliğini kapat ya da %100'ünü kullan gözlerini beynine Emir vererek kapattır yapamıyorsun değil mi işte benim dediğimde onun içine giriyor.

Hocam bence bir psikoloğa gidin bizim yardımcı olabileceğimiz bir konu gibi gözükmüyor.

Okuduklarıma göre seninle aynı olayların benzerini yaşıyoruz. Fakat sen sadece olayların kötü yanından bakıyorsun. Mesela 3 gün önce kötü bir olay mı oldu? Olaya iyi taraflarından bak. Ya da o hislerini içinde tut, belki yaşadığın olayda iyi bir şey olmayacak ama yine sen o hislerini içinde tut. Tabii bu olay iradene de kalmış bir şey.

Aynısı bana bir şeyleri tamir etmeye çalışırken oluyor. Ribbon kablo kesin kopacak diyorum sonra elimde kalıyor, bilgisayar toplarken hayal edebildiğim ne kadar sorun varsa hepsi oluyor 1 kere ilk denemede düzeltemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı