Çok yese de kilo almayan insanlar

Ve onlardan biride benim her gün Fast food yemiyorum ama 3 öğün kesin yiyorum 57 kiloyum mesela yaş 17 neden alamıyorum çok su içiyorum eritiyorum ve metabolizma deli gibi çalışıyor herkes diyoki ileride kilo alırsın dediler hep.
Bu huyum yüzünden yemeden içmeden kesilmeye başladım. Kendimi kilolu olarak görmüyorum ama tam istediğim kiloda da değilim.

Kilo almamak iyi gibi geliyor aslında ama her şeyin azı veya fazlası zarardır. Mesela 1.90 boyunda 50-55 kg olmak ister miydin? Üflesen THY uçağıyla kapışırsın.
İki tarafta birbirinin durumunda olmak istiyor sanırım :D

Bu huyum yüzünden yemeden içmeden kesilmeye başladım. Kendimi kilolu olarak görmüyorum ama tam istediğim kiloda da değilim.

Vallahi spora başlarsanız alırsınız diyor markarna pilav yiyin en fazla diyor bu ne kadar doğru onu da bilmiyorum bende tam istediğim kiloda değilim herkes zargana falan diyor kötü bir durum ya.

18 üstü olsam gain tüketeceğim öyle rahat kilo alırım ama çok kullanmam, 1 kullanım yeter bana.

Hayır, sandığından daha az yiyorsun fakat çok yedim sanıyorsun. Bundan 1 sene önce 187 boyunda 63 kilo kürdan bir adamdım. Kalori hesabı yapıp almam gereken günlük kaloriden (O zaman 2500'dü) yaklaşık 1500 kalori fazla almaya başlayarak spor yaptım. 3 ay bunu devam ettirdikten sonra yaklaşık 15 kilo almıştım ve bu formumu korumaya devam ettim.

Kalori hesabı için tdee'yi öneririm. Maintenance kalorinden fazlasını alarak başla.

Hayır, sandığından daha az yiyorsun fakat çok yedim sanıyorsun. Bundan 1 sene önce 187 boyunda 63 kilo kürdan bir adamdım. Kalori hesabı yapıp almam gereken günlük kaloriden (O zaman 2500'dü) yaklaşık 1500 kalori fazla almaya başlayarak spor yaptım. 3 ay bunu devam ettirdikten sonra yaklaşık 15 kilo almıştım ve bu formumu korumaya devam ettim.

Kalori hesabı için tdee'yi öneririm. Maintenance kalorinden fazlasını alarak başla.

Dostum her saat neredeyse yemek yiyorum okulda da yemek yiyorum 1 öğün. Evde de her saat yiyorum yine alamıyorum, aynı şey babamda da var.

Hayır, sandığından daha az yiyorsun fakat çok yedim sanıyorsun. Bundan 1 sene önce 187 boyunda 63 kilo kürdan bir adamdım. Kalori hesabı yapıp almam gereken günlük kaloriden (o zaman 2500'dü) yaklaşık 1500 kalori fazla almaya başlayarak spor yaptım. 3 ay bunu devam ettirdikten sonra yaklaşık 15 kilo almıştım ve bu formumu korumaya devam ettim.

Keşke olsa bak çok yesem ama yok midem bir sınır belirlemiş sen şu kadar kaloriye kadar yiyebilirsin ondan sonrasında kusarsın ve yemek istemez böyle sanki yani olmuyor daha fazlası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı