Çok yiyip kilo alamamak

Elptra203

Hectopat
Merhabalar. ben ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum. 2 tantuni yiyince insan en az 2 kilo alır ama ben 1 gram bile alamıyorum ve şunu fark ettim, 1 yaş atladığımda 2 3 kilo alıyorum?

Kilo alma için öneri sunar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. ben ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum. 2 tantuni yiyince insan en az 2 kilo alır ama ben 1 gram bile alamıyorum ve şunu fark ettim, 1 yaş atladığımda 2 3 kilo alıyorum?

Boy kilo nedir? Çok kiloluysan mesela kilo alman daha zor olur, daha fazla yemen gerekir.

Şekerini ölçtür sağlık ocağında. Şeker olma ihtimali var. Bende de var ilk zamanlarda 1. sınıftım 25 kilo olmam gerekirken ne kadar yersem yiyim 21 kilo kalıyordum.

Merhabalar. Ben ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum. 2 tantuni yiyince insan en az 2 kilo alır ama ben 1 gram bile alamıyorum ve şunu fark ettim, 1 yaş atladığımda 2 3 kilo alıyorum?

Öğün sıklığını arttırıp her öğününde et, tavuk, yumurta, süt ürünleri, balık gibi şeylere yer verebilirsen iyi olur ara öğünlerde de bolca kuru yemiş yiyebilirsin bir de bebe bisküvisi ile sütü karıştırıp yiyebilirsin.

Merhabalar. Ben ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum. 2 tantuni yiyince insan en az 2 kilo alır ama ben 1 gram bile alamıyorum ve şunu fark ettim, 1 yaş atladığımda 2 3 kilo alıyorum?

Yaş, cinsiyet, kilo ve boy bilgilerini vermeden öneri beklemen yanlış. Bunların hepsi etkenler arasındadır.

Seker sorunu bir yana, bagirsaklarinizda tenya'da olabilir.. Forumlarda cevap aramak yerine bir doktora gorunmenizde fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı