Corsair HS35 kırıldı

wera

Hectopat
Daha 1 yılını bile doldurmadan 3 farklı yerinden kırıldı sağdan soldan ortadan nereyi bantlayıp yapıştırsam başka yerinden kırılıyor, garantiye göndersem yüksek ihtimal değiştirmeyecekler, kullanıcı hatası deyip geçecekler, sizce ne yapmalıyım?

HS 35 kronik sorunlu benim de başıma geldi uğraşmazlar diye göndermedim evde yatıyor. Türkiye'deki yetkili servisle değil de yurt dışı ile iletişime geçersen yenisini ya da daha üst modeli gönderirler.

Corsair global desteğe yazarsan yenisini gönderiyorlar. Turkiye'deki değil, yurtdisina RMA açmalısın.

Şurada anlatılmış:

HS 35 kronik sorunlu benim de başıma geldi uğraşmazlar diye göndermedim evde yatıyor. Türkiye'deki yetkili servisle değil de yurt dışı ile iletişime geçersen yenisini ya da daha üst modeli gönderirler.

Bende Corsair Void Elite RGB Wireless var zamanında paraya kıyıp aldım 1 senedir mükemmel çalışıyor daha tık yok.

Corsair global desteğe yazarsan yenisini gönderiyorlar. Türkiye'deki değil, yurt dışına RMA açmalısın.

Şurada anlatılmış:

Sağ olun ikinizde.

Kronik sorunlu değil demedim fark ettiysen. Kırılmadan sonra bantlamışsın ne bekliyorsun acaba?

Daha fazla kırılsın istemedim bu RMA işlerini o zamanlar bilmiyordum forumda gezerken denk geldim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı