Corsair Sabre Pro Champion alınır mı?

Bütçe
500

Eshri

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2020
Mesajlar
51
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Denizci
Merhaba, normalde yıllardır SteelSeries'in fareleri dışında bir mouse tercih etmezdim. En son kullandığım Rival 310 sensei arızalandığı için kısa sürede idare etmesi için Logitech G102 almıştım. Şimdi internette mouselara bakarken karşıma ilk başta.
Sensei Ten çıktı. Görünce başta inanamadım. Çünkü bu mouse normalde Rival 310'dan daha pahalı idi. Sonra sitesinde de gördüğüm üzere mouse şu anda indirimdeymiş yorumlarını vesaire incelediğimde ise hantal, ağır bir mouse dediklerini gördüm ve biraz daha kurcalayınca karşıma.
Corsair Sabre Pro çıktı. İncelediğim zaman cidden fiyatı özelliklerine kıyasla bayağı uygun ve hiç Corsair mouse kullanmadım. Sizce almaya değer mi veya bunun yerine Sensei Ten mi almalıyım?
 
Eliniz büyük ise alınabilir.

Yani palm grip olarak kullanıyorum sensei 310 elimi tam koyduğumda parmak uçlarım dışarıda kalıyor ki sabrenin 4mm daha uzun olduğunu düşünürsek elime iyi oturacağını düşünüyorum.

Skatezleri iyi olsa müthiş fare fakat silgi gibi eriyor.

Pekii Sensei Ten'in skatezleri hakkında bir bilginiz var mı? Ağır ve hantal bir mousetan kasıtlarını tam olarak anlayamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı