Corsair Sabre Pro Champion Series alınır mı?

Ahmetbeyss

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ürünü şimdi alacağım eksi ve artı yönleri nedir alınır mı? Alınmaz mı belirtirseniz çok mutlu olurum.

Yakın zaman önce kullandım. Ergonomisi beni rahatsız etti. Refleks yaptığın zaman sanırım o ergonomisi yüzünden tıkanıyorsun. Sensör kötü değildi. 4000Hz üzerine çıkaramadım bu arada. Bilgisayarımda gecikme oldukça düşük olmasına rağmen oyunlarda max 3000Hz oldu, üstelik tutarlı değil. Şahsen ben bu ürün için o kadar para vermezdim. 2. el alıp denemiştim.

Not: Sıfır fiyatı düşmüş, ben kullandığım zaman 600 TL yakındı. Bu fiyata alınabilir.

Eliniz büyükse eğer ölmeden önce almanız gereken mouse.

Yakın zaman önce kullandım. Ergonomisi beni rahatsız etti. Refleks yaptığın zaman sanırım o ergonomisi yüzünden tıkanıyorsun. Sensör kötü değildi. 4000Hz üzerine çıkaramadım bu arada. Bilgisayarımda gecikme oldukça düşük olmasına rağmen oyunlarda Max 3000Hz oldu, üstelik tutarlı değil. Şahsen ben bu ürün için o kadar para vermezdim. 2. el alıp denemiştim.

Not: Sıfır fiyatı düşmüş, ben kullandığım zaman 600 TL yakındı. Bu fiyata alınabilir.

Technopat üyesi olarak anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela ergonomisi yüzünden takılıyorsun derken neyi kastediyorsunuz ?

Mesela ergonomisi yüzünden takılıyorsun derken neyi kastediyorsunuz?
"Eliniz büyükse eğer ölmeden önce almanız gereken mouse."

Kusura bakma. Ben sizin gibi kendimi böyle ifade edemiyorum. Anlamadığınız kısım tam olarak nedir? Açıklayabilirim anlayamadığınız ne varsa.

2.el olarak berbat bir mouse alıp bunu bilmeyip lütfen almak isteyen kişilere yanlış bilgi verip çeldirmeyelim.

Mesela ergonomisi yüzünden takılıyorsun derken neyi kastediyorsunuz?

"Refleks yaptığın zaman sanırım o ergonomisi yüzünden tıkanıyorsun."

Konu mouse. Yaptığım yorumda dolasıyla mouse ile alakalı. Refleks deyince aklınıza başka bir şey mi geldi?

Farenin ergonomik yapısı iyi değil dedim, bunu derken kendi fikrimi söyledim, genel olarak bir yorum yapmadım, bir başka şey ile karşılaştırmadım, yerden yere vurmadım, yükseklere çıkarmadım da, kabaca sensör'ün iyi olduğunuda belirttim, farenin bildiğiniz gibi 8000Hz desteği var, ve bu değeri göremediğimide belirttim. Ne yapmalıydım? Ölmeden önce bu fareyi kullanmalı mı herkes? Ya da tam tersi hiçbir zaman kullanma mı deseydim? İlla karşına birini alıp yarışacak mısın? Konuyu açan arkadaş -&+ sormuş, ben de kabaca deneyimlerimi aktardım -&+

Son düzenleyen: Moderatör:
"Refleks yaptığın zaman sanırım o ergonomisi yüzünden tıkanıyorsun."

Konu mouse. Yaptığım yorumda dolasıyla mouse ile alakalı. Refleks deyince aklınıza başka bir şey mi geldi?

Farenin ergonomik yapısı iyi değil dedim, bunu derken kendi fikrimi söyledim, genel olarak bir yorum yapmadım, bir başka şey ile karşılaştırmadım, yerden yere vurmadım, yükseklere çıkarmadım da, kabaca sensör'ün iyi olduğunuda belirttim, farenin bildiğiniz gibi 8000Hz desteği var, ve bu değeri göremediğimide belirttim. Ne yapmalıydım? Ölmeden önce bu fareyi kullanmalı mı herkes? Ya da tam tersi hiçbir zaman kullanma mı deseydim? İlla karşına birini alıp yarışacak mısın? Konuyu açan arkadaş -&+ sormuş, ben de kabaca deneyimlerimi aktardım -&+
350 arası önerebileceğin bir mouse var mı peki o mouseyi görünce çok hoşuma gitti şuan 6 tane var stokta hatta ama alsam pişman olurum belli ki

Yani sorun yaratmayacak bir tane olsun yeter ilk defa mouse alacağım için geriliyorum açıkçası sıkıntı olur diye :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı