CraftRise'ın korsan olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etmeyin Notch da korsan oyuna karşı değil. Sadece ileride eğer çok seviyorsan al diyor. Siz de bu kadar takmayın.


Eki Görüntüle 970475
Tamam ama zamanında oyunu zirveye taşımak için baya çalıştı(lar).
 
Paranız yoksa veya oyun zaten sizde varsa kullanabilirsiniz bence. Oyun sizde yoksa daha sonra da alabilirsiniz. Varsa zaten kötü hissettirecek bir durum yok. Parasını verip sahip olmuşsunuz oyuna.
 
@zarkatake'nin de dediği gibi, zaten almışsın. Sanki korsan oynayınca cehennemlik oluyormuşuz gibi anlatmışsın aynı zamanda, bilmediğin bir şeyden nasıl sorumlu tutulabilirsin ki?
 
Evet bu bir Minecraft sunucusu ama sırf para vermeden de oynanabiliyor diye saygı değer moderatör ekibi korsan diyor. Bir kere normal oyunu bile oynayamıyorsunuz sadece o serverda oynayabiliyorsunuz. Onu da zaten hileyi engellemek için yaptılar. Ne kadar engelliyor o ayrı konu.
 
Merak etmeyin Notch da korsan oyuna karşı değil. Sadece ileride eğer çok seviyorsan al diyor. Siz de bu kadar takmayın.


Eki Görüntüle 970475
Hocam Minecraft'ın sahibi artık Notch değil ki? Microsoft. Hatta anlatayım sana: Minecraft'ın eski sahibi Notch bir 1 Nisan şakasında şaka yapmak istemiş. Ve Twitter'ın da demiş ki: "Minecraft'ı satıyorum. Alacaklar bana yazsın." Demiş ve Microsoft cidden ona yazmış. Ve Notch cidden o gün Minecraft'ı satmış.
 
Merhabalar. Biliyorsunuz, korsan oyunlar bir emek hırsızlığıdır. Ama ben galiba bir "Emek Hırsızlığı" yaptım. Gerçi ben yapmadım, arkadaşım yaptı. 1 yıl önce ben şehir dışına çıkmadan önceki akşam arkadaşım bana "Craftrise'ı indirsene." dedi ve ben isminden bunun bir Minecraft online oyunu olduğunu anladım. İndirdim, birkaç saat oynadım sonra da yattım. Ama benim Craftrise'ın korsan olduğunu bugün öğrendim. CraftRise meğer bir korsan oyunmuş. Nasıl ya? Cidden CraftRise bir korsan mı? Ben onu klasik bir Minecraft sunucusu sanmıştım. Ama öyle de değilmiş. Şu an ben kendime çok pişmanım. Hem emek hırsızlığı yaptım, hem de (galiba) o uygulama bilgisayarıma virüs bulaştırdı. Sinir oldum. "Artık yapacak bir şey yok." dedim. Ne yapayım ya, ne yapayım? Sildim ama ben emek hırsızlığı yapmış oldum. Sırf Minecraft'ta kafamı dağıtayım, küçüklüğümde hep Minecraft oynadığım, anılarım aklıma geliyor diye o kadar parayı gömdüm. Aylar sonra gittim korsan indirdim. Bunu okuduktan sonra: "Kardeşim çok ayıp ettin be!" diye mesaj atabilirsiniz. Cidden, o kadar parayı verdim, sonra da korsan indirdim. Buradan Minecraft'ı yapan çalışanlardan ve Notch'tan özür diliyorum.

Not: Buradan moderatörlere sesleniyorum. Lütfen konuyu kapatmayın.
Hocam CraftRise virüs değil ki?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı