Creality K1 alınır mı?

AI kamerayı ne kadara aldın bir de gümrük ücreti ne kadar çıkıyor. Bu arada şimdiden hayırlı olsun.

Orijinal kendi sitesinde 25-30$ civarı AliExpress'te çok satıcı var hangisine güvenilir bilinmez. Benim sipariş ettiğim vergi kargo dahil 700e geliyordu sonrasında daha ucuzunu görüp iptal ettim iade gerçekleşince yeni siparişi geçeceğim kargo+vergi dahil 500e kadar buldum yorumları da fena değil ama ne çıkar bilemiyorum.

İade gerçekleştiğinde alacağım ürün;

Bende bu sabah BİM'den 9 taksite creality K1 aldım. Umarım güncellenmiş ve sorunsuz versiyon gelir. Filament ve yedek parça konusunda kullanıcı arkadaşların önerilerine açığım. Peşin fiyatına taksit imkanı beni almaya itti Türkiye satıcıları en düşük 21.000 civarında. Yabancı gruplardan takip ettiğim kadarıyla V1 sorunları çözülmüş. Bizim satın aldıklarımızda umarım sorunla karşılaşmayız ancak illaki sorunlar olacaktır. Bende yaşadığım tecrübeleri buradan aktaracağım.
Mağazadan mı aldınız? Gidip sordum dünyadan haberi yok bimin. Mobil uygulamaya da baktım yazıcı hiç görünmüyor

Mağazadan mı aldınız? Gidip sordum dünyadan haberi yok BİM'in. Mobil uygulamaya da baktım yazıcı hiç görünmüyor.

Mağazadan aldım. Ödemeyi mağazadan yapıyorsunuz. Mağazada bulunan tabletlerinden sipariş bilgilerinizi girip adınıza sipariş oluşturuluyor.
Ürünü 20 gün içinde adresinize kargoluyorlar.

Son düzenleme:
Mağazadan aldım. Ödemeyi mağazadan yapıyorsunuz. Mağazada bulunan tabletlerinden sipariş bilgilerinizi girip adınıza sipariş oluşturuluyor.
Ürünü 20 gün içinde adresinize kargoluyorlar.
teşekkürler bunlar biraz cahilmiş tekrar gidip anlatayım böyle böyle diye...

Orijinal kendi sitesinde 25-30$ civarı AliExpress'te çok satıcı var hangisine güvenilir bilinmez. Benim sipariş ettiğim vergi kargo dahil 700e geliyordu sonrasında daha ucuzunu görüp iptal ettim iade gerçekleşince yeni siparişi geçeceğim kargo+vergi dahil 500e kadar buldum yorumları da fena değil ama ne çıkar bilemiyorum.

İade gerçekleştiğinde alacağım ürün;

Teşekkür ederim sizin linkteki kamerayı ve.

Bu linkteki 0.2 mm ve 0.4 mm 2'şer adet nozzle

Bir de

Bu linkteki çift yüzlü peı tablayı sipariş ettim.
Toplam vergiler ve kargo dahil 1.075 TL tuttu. Umarım memnun kalırım.

Teşekkür ederim sizin linkteki kamerayı ve.

Bu linkteki 0.2 mm ve 0.4 mm 2'şer adet nozzle

Bir de

Bu linkteki çift yüzlü peı tablayı sipariş ettim.
Toplam vergiler ve kargo dahil 1.075 TL tuttu. Umarım memnun kalırım.
Güle güle kullanın tablanın bi özelliği var mı sipariş amacınız neydi

Güle güle kullanın tablanın bir özelliği var mı sipariş amacınız neydi.

Aslında tablanın tam özelliğini bilmiyorum. Almamdaki birinci neden çift taraflı olup yedek durması çünkü bazı forumlarda nozzle un yatağa sürtüp çizdiği kaldırdığı gönderiler gördüm. İkinci nedeni ise crealitynin yüksek hızlarda yapıştırıcı sürün diye uyarması. Bende pei tabla ve orijinali ile denemeler yapacağım. Hangisini beğenirsem onunla devam ederim. Belki de filament cinsine göre tabla kullanırım kuponumda vardı aldım.

Siparisi nereden takip edebiliriz? Sadece sipariş kodu geldi smsle
Bende baktım da bulamadım takibi yapılamıyor sanırım yada kargoya verildiğinde bilgi mesajı gelecektir belki orada kullanabiliriz daha önce bimden sipariş usulü alan varsa bilgi verebilir ayrıca ben faturamı çıkarmaya çalışıyorum fatura da çıkmıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı