CS 2 mi Valorant mı daha iyi?

selimberkcirak24

Femtopat
Daha fazla  
Sizce Valorant mı CS 2 mi daha iyi değerlendirme olarak yazarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-26_145127083.png
    resim_2025-02-26_145127083.png
    265,2 KB · Görüntüleme: 41
  • resim_2025-02-26_145141069.png
    resim_2025-02-26_145141069.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 33
Eğer hile koruması bir etkense CS2 Valorant'ın yanından bile geçemez. Hile gelmesin diye ek bir programdan oyuna girmek nedir? Hile korumasına değil de genel olarak oyuna bakarsak CS2'de fark kapanmaya yaklaşmış gibi olsa da benim için hala CS2'dir.

Bence CS2. Valorant oynarken speedrun yapıyormuş gibi hissediyorum ne olduğunu anlamıyorum. Durduk yere maç başladığında duvardan gardiyanla falan tarıyor millet çok değişik oyun.

Silah oyunlarında fantastik şeyler olması hoşuma gitmiyor, ne kadar sade ve gerçeğe yakın olursa benim için o kadar iyi.
COD, BF gibi oyunların gelecekte geçen serileri de hoşuma gitmiyor mesela.

Sizce Valorant mı CS 2 mi daha iyi değerlendirme olarak yazarsanız sevinirim.
Yaklaşık ayrı ayrı 500 saat Valorant + CS kariyerim var. İki oyun da kendine göre çok iyi. Ama iki oyun da kendine göre çok bozuk. Son zamanlarda CS oynuyordum, ta ki 3 hafta öncesine kadar. 3 hafta önce gayet iyi vuruyordum, 20 - 25 kill'in üstüne çıkıyordum. Ama şu son 3 haftadır 5 kill üzerine çıkamadığım zamanlar oluyor. Saçma saçma vuruşlar yiyorum, beni tek mermiyle yok eden adam arkadaşımın resmini çiziyor vuramıyor, vb. Her ne yaptıysam bu sorun düzelmedi. Oyuna dua ederek girdim, yine bir işe yaramadı. Belki de ara vermenin tam zamanıdır diye düşündüm, o yüzden bundan 1 hafta önce oyunu sildim ve 1 yıl önce bıraktığım Valorant'a geri döndüm. (Valorant'ı betasından beri oynuyordum, ara vermiştim.) İlk maçımda 25,27,30 gibi sayılarda vurmaya başladım. 1 hafta boyunca oyuna girmeye devam ettim ve skorlarım hep bu şekildeydi. Bende mi bir sorun var yoksa CS'de mi bir sorun var anlayamıyorum. Son zamanlar CS canımı çok sıkmaya başladı. Şuan Valorant ile daha çok eğleniyorum. Ama genel konuşacak olursam, CS, Valorant'tan daha iyi durumda benim gözümde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı