CS 2 tam bir hayal kırıklığı

• Konuyu başlatan 521071
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 148
  • Görüntüleme 15.897
Onu geçtim bir de insanlar da şu mantık var 10 yıldır bunun için mi uğraştılar diyorlar. :D Cyberpunk olayına döndü sanarsın 10 yıldır uğraşıyolar. CS denen oyuna zaten gelecek özellikler sınırlı daha ne gelsin?

Oyunu daha oynamadım tabii ki ancak şunu deme istiyorum kaç sene beklendi bu oyun ancak öyle muazzam bir değişiklik yapmamışlar. Birkaç silahın sesi değişmiş. Karakter yürürken kendi ayağını görebiliyor. Bazı animasyon değişiklikleri ve biraz grafiğin gelişmesi. Ben çok daha şey bekliyordum. Ben bu değişiklikleri Valorant ile mücadele olması için yaptıklarına inanıyorum. Öyle yıllardır üzerinde çalışılmış bir şeye benzemiyor.

Bu arada 128 tick olayı iyi olmuş.

Bu ayrı bir oyun değil maksimum 25 GB bir Update gelen şeyler hayli iyi bir güncelleme için.

Arkadaşlar niye Valorant ile CS'yi karşılaştırma gibi bir ihtiyaç duyuyorsunuz? Valorant daha çok çizgi film ve özel hareketler üstüne kurulmuş, CS ise daha gerçekçi ve daha heyecanlı. Valorant'ta ulti attıp çatıya çıkıyorlar, duvarların içine giriyorlar ve öldürüyorlar. CS:GO'da böyle bir şey yok. Rekabet hiç bitmiyor. Birini öldürüyon diğeri çıkıyor. Şimdi CS:GO'yu savunmuş gibi oldum.

Ayrıca herkesin kendi fikri. Kime göre CS:GO çok renksiz sıkıcı bir oyun iken bazılarına ömürlerini adatacak kadar güzel bir oyun.

Rekabetçi bir oyundan AAA grafikler, R6 oynanışı ve top tier özellikler bekleyen birisi daha. Belli oldu, Riot’un her oyunuyla yaptığı gibi CS Valorant’tan çalana kadar yerinizde durmayacaksınız.

Hocam siz ne bekliyordunuz? İnsanların 20K saat pratik yapıp oynadığı bi oyunda; bütün mekaniklerin, maplerin, spray patternlerinin tümünün değişmesini, oyunun animasyonlu karakterlerle donatılarak ağırlığını kaybetmesini falan bekliyordunuz sanırım. Tam yerinde bi' güncelleme oldu bu. Daha akıcı, daha gerçekçi ve daha rekabetçi. Siz beğenmediyseniz Valorant oynayabilirsiniz ki zaten size CS2 test erişimi dahi verilmemiş. Oynamadan yorumlar olmuşsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı