CS:GO 40 El Kazandım Hala Rütbem Gümüş 2

@Floody oyun yapımcısı bile açıklama yapmamışken nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun hayret ediyorum. Bana sorarsanız yaptığınız her hareket önemli, yeniliyor dahi olsanız fazla MVP almak sizi beterin beterinden koruyacaktır. Buyrun 1 yıl aradan sonra ilk maçım
7bXlnY.jpg
ve beni yerleştirdiği rütbe. Öncesinde LE'ın bir altındayken bırakmıştım. O rütbeye kadar da kaybettiğimiz maçlarda dahi skor olarak ilk 3 içinde muhakkak oluyordum. "Madem o kadar iyiydin neden daha fazla kasamadın?" diyenler olacaktır, geçen sene clan olarak oynadığımız için arkadaşların trollünüde çekiyorduk. Bu sebeple kasmak pek mümkün olmuyordu, artık smurf hesabım var ve onlarla oynarken smurfte zaman geçiriyorum.

Ek olarak;

- Maçınız berabere bittiğinde rütbe atlama şansınız var, arkadaşlarımın başına geldi. İllede 15-0 skor bile olsa çabalamaya devam edin bazı maplerde CT-T arasındaki avantaj farkı çok yüksek.
- Maçı kaybediyor dahi olsanız akıllıca rushlar atıp bomba kurun, kendinizi kurtarmak için çabalayın. 10-12 yaşındaki Rus flamerlar gibi "kick me please" diye mikrofon açıp bağırmayın.
- Yeni yeni alışıyorsanız İnferno'yu kesinlikle önermem, harita kaplamaları karakterleri kamufle edebilecek düzeyde, sizi yanıltabilir.
- En önemlisi sensitivity değerinizi olabildiğince düşük tutarak alışın, ileride çok işinize yarayacaktır, aim kabiliyetiniz arttığında Dust II gibi maplerde A Spot'dan B kapıya tek mermi atabileceksiniz.
- Birde profesyonel olmayı düşünmüyorsanız oyuncu ekipmanıymış oymuş buymuş para vermeyin arkadaşlar, MSI'ın bilgisayarla gönderdiği dandik mouse ile oynuyorum bu aralar o kadar da kötü değil. Zamanında SteelSeries ürünleri de kullandım, hali hazırda kulaklığım zaten öyle ancak mouse'um bozuldu.
- İllede oyuncu ekipmanı alıcam diyorsanız 7.1 destekli kulaklık alın, vücudunuzla doğrudan temas halinde ve kulak gibi mikrop kapması kolay bir organınızla münasebet olacak. Neden öyle dedin derseniz zamanında telefon kulaklığı ile oynamış birisi olarak şuan kulaklarımdan rahatsızlığım var, kısa sürede tıkanıyorlar ve ağrımaya başlıyorlar. İş işten geçtikten sonra adam gibi kulaklık almak aklıma geldi maalesef.

Hepinize iyi oyunlar, 10-12 yaşındaki Rus flamerlar dedim ama çok iyi Ruslar da çıktı karşıma es geçemiycem, gerek CS:GO'da gerekse GTA V'te. Özellikle GTA'da çok yardımcı oldular.

bende şuan 20 win aldım fakat hala gümüş 1 im nasıl oluyor anlamadım ve her maçı ya 1 yada 2 ci olarak kazanıyorum böyle saçma birşey görmedim

Rütbe atlamak için gerekenler : Bu yazacağım şeylerin valve tarafından bir resmiyeti yok ama deneme, yanılma yöntemi ile bulduk arkadaşlar ile.
1- Şimdi takımı tek başına sırtlaman lazım.
2- MVP olmaya özen göstermen lazım.
3- Ölüm sayının, Öldürme sayın ile arasındaki fark en az 10 olmalı.
4- Skor yüksek tutulmalı ve bomba kurup, çözmeye özen gösterilmeli (En önemlisi).

10 maçta Nova 1'den MG2 nasıl yaptın anlatsana biraz. Galibiyetim çok fazla her maç 1.yim bomba kurup çözüyorum, 6 7 edo'dan aşağı yok. 7 maçta nova 1 den nova 2 ye attı her maçta böyle bir performans sergilememe rağmen.

10 maçta Nova 1'den MG2 nasıl yaptın anlatsana biraz. Galibiyetim çok fazla her maç 1.yim bomba kurup çözüyorum, 6 7 edo'dan aşağı yok. 7 maçta nova 1 den nova 2 ye attı her maçta böyle bir performans sergilememe rağmen.

Kardeşim şimdi resim çekip atarım usülü neyse ama 1 aydır oynamıyorum bilgisayarımdan dolayı. 10-12 maç tır tahminen çünkü internet kafeden oynadım her oturuşa 1 yenilgimiz vardı sadece sağlam giriyoruz şu rütbe düşme olayları olmuş nova 4 ten nova 1 e düşmüşüm yaklasık 10-11 maçta mg1 e çıktım (mg 2 sonradan artıdan yaptıgım maçlar olabilir o yüzden düzeltiyorum burda )

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı