CS:GO 40 El Kazandım Hala Rütbem Gümüş 2

konu çok eskimiş ama yazmadan edemiyeceğim :) ben 50 win ile Silver 1 deyim ve hiç yükselemedim. oynadığım maçların 1 ini kazanıp dierini kaybediyorum. frag olarak genelde 1. bitirmeme rağmen kazanmam kadar kaybediyorum ve bi türlü rütbe atlayamıyorum çok sinir bozucu
 
Yazan arkadaşlar olmuş, oyunda 1000 saati aşkın süresi olan biri olarak aydınlatmak isterim.

3 tane arka arkaya maç kayıbı %90 sizi rank düşürür.

Bu bir tahmin ama çok yüksek ihtimalle doğru olduğunu düşünüyorum, tecrübeyle sabit sayılır. Teslim olmak 2 kayıp, karşı takımın teslim olması 2 kazanç değerindedir.

Frag önemlidir, fakat gold ve silver seviyelerinde bu pek hissedilmez. Yani arka arkaya kazanacağınız 3, maksimum 4 maçta rütbe atlarsınız takımın sonlarında olsanız da. Fakat Master Guardian, yani keleş diye tabir edeyim, ve bu rütbenin sonrasında alacağınız frag önemlidir. Bu rütbelerde fraginiz kötüyse, takımınız sizi taşısa bile rütbe atlamanız için 6 ya da 7 win gerekebilir. Fakat takımınızı siz taşırsanız 3 maçta rütbe atlayabilirsiniz. 1. olduğum arka arkaya 3 maçta, (öncesinde 2 yenilgi vardı) çift keleşten rütbe atladım.

Arka arkaya kazandığınız maçlar önemlidir, eğer rankınız yoksa kazandığınız her maç size rütbe atlatır. Sorunları olan arkadaşlar istedikleri konuya etiketlerse yardımcı olurum.
 
arkadaşlar merhaba,

rütbe olayı kazanma ile doğru orantılı olduğu gibi sadece buna bağlı bir şey değil.
kill, asist, death, mvp, bomba kurma, bomba çözme... gibi oyuna dahil tüm varyataların etkisi var.
5 maç arka arkaya kazanırsınız ancak oyuna dahil bir performans sergilemediğiniz takdirde pek bir işe yaramaz.
bu yüzden rütbeniz olan oyuncularla takım olarak girerseniz karşınıza çıkacak takım da aynı nitelikte olacağından kendinizi göstermeniz daha kolay olur.
 
Beyler yaklaşın yamacıma size CS GO da rütbe kasmanız için gerekli olan bilgileri vereyim.

İlk olarak kesinlikle çok oyun kazanmanız size rütbe kazandırmaz. Kazandığınız oyunlarda takım birincisi veya takım ikincisi olmanız gerekiyor.

Sonrasında ise rakip takımın düşürdüğü silah ile karşı takımı yenmeniz gerekiyor.
Birde rütbe xp lerinize maksimum katkı sağlayacak olay bomba kurmanız, bomba çözmeniz, yerde bulduğunuz kit ile bomba çözmeniz. Bomba çözen Counter'ı öldürmeniz.

Son olarak rastgele ateş edilen silahlardan daha çok yetenek ve tecrübe gerektiren silahlar ile düşman takımına zarar vermeniz rütbe almanızda size en fazla avantaj sağlayacak unsurlardır. Örneğin HG, Yanıcı, Bıçak, AK-47, Sawed off, AWP, Nova silahları gibi.

Diğer unsurlarda karşı takımı ne kadar sürede ortadan kaldırdığınız ve karşı takım birincisini öldürmeniz kaç kere EDO olduğunuz vs gibi unsurlar var.

Bunların çok dışında olarak raporladığınız oyuncular gerçekten hile ise ve ban yerse bunlar sizin hanenize olumlu yansıyor.

Gelelim CS GO nun bitmez tükenmez hilecilerine. Bikere oyuncuların %60 'ı malesefki hile. Hileci oyunları ayırabilirsiniz. Silahları skinsiz olur. Acemileri prefire yaparlar ve neredeyse tamamına yakını AWP kullanır. Hilecilerin %90 ı wallhack dışında açmazlar. O yüzden sabırsız olmazsanız eğer onlardan daha iyiyseniz mutlaka o oyuncuyu da düşürürsünüz.

Son olarak takım olarak kazandığınız bir oyunda hile kullanan bir oyuncu varsa ve bu oyuncu gel zaman git zaman BAN yediğinde o oyuncunun sizinle beraber kazandığı tüm rekabetçiler hesabınızdan siliniyor. Örneğin takımda hileci oyuncu olan 10 maç kazandınız diyelim. o 10 maç hileci BAN landığından sizin galibiyetlerinizden siliniyor. dolayısıyla rütbeler düşüyor. Bu yüzden ohh miss takımda hile çıktı şimdi kazanırız diye düşünmeyin.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
Kolay gelsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı