Evet oyunda hile kullanmadığım halde ban yedim, oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynamıyordum dün arkadaşım davet edince troll bir yoldaş maçı atalım dedik zaten rankımın süresi geçmişti, maça girdik Full shotgun oynuyoruz birkaç kere flick shot falan attım adamlar hile falan dedi ama uzun süre oynamadığım için girdiğimiz 2 (3'te olabilir) maçıda kaybettik, bugün profilime girdiğimde adamın biri yorum yazmıştı "nice ban" diye, profile baktığımda gerçektende ban yemiş olduğumu gördüm, isteyenlere rekabetçi maç linkini atabilirim hile falan kullanmamıştım ne yapacağım şimdi ben?
Profilim: Steam Community :: Виктор Резнов
Hesabım birçok kişi için değersiz olabilir ama benim için değerli, yoldaşta Global Elite olmuştum.
Sanırım Overwatch olayını silverlar yapıyor.
Oyun yasaklaması VAC yasağına dönüştürülünce belli olur. Bununla alakası olmadığını şimdiden söyleyeyim. Yasaklama VAC yasağına dönüştürülürse o zaman hesapta hile kullanıldığı %100 kesinleşir. Her ne kadar inkâr etseniz de.
Bu işler öyle botlarla olacak olsaydı herkes herkese bir yasaklama verirdi. Botlarla hiçbir alakası yok.
Oyun yasaklaması VAC yasağına dönüştürülünce belli olur. Bununla alakası olmadığını şimdiden söyleyeyim. Yasaklama VAC yasağına dönüştürülürse o zaman hesapta hile kullanıldığı %100 kesinleşir. Her ne kadar inkâr etseniz de.
Bu işler öyle botlarla olacak olsaydı herke herkese bir yasaklama verirdi. Botlarla hiçbir alakası yok.
Cidden sacmaliyorsunuz arkadaslar. Para karsiligi banlatma diye bir sey yok, gecin bunlari. Report botlari istedikleri kadar raporlayabilirler, eger hile kullanmiyorsaniz yasaklama alma ihtimaliniz yok. Bos palavralara itibar etmeyin.
Bunun uydurmasyon bir bilgi oldugu cok yakinda tescillenecek. Hic merak etmeyin.
Bu işler öyle botlarla olacak olsaydı herke herkese bir yasaklama verirdi. Botlarla hiçbir alakası yok.
Cidden sacmaliyorsunuz arkadaslar. Para karsiligi banlatma diye bir sey yok, gecin bunlari. Report botlari istedikleri kadar raporlayabilirler, eger hile kullanmiyorsaniz yasaklama alma ihtimaliniz yok. Bos palavralara itibar etmeyin.
Bunun uydurmasyon bir bilgi oldugu cok yakinda tescillenecek. Hic merak etmeyin.
Bilip bilmedigimi birkac gün sonra ögreneceksin. Konu kilitlenmezse konuya tekrar ugrarsin.
Gerçekten var böyle bişey.Bak denizi tanımıyorum ama 10 yıllık arkadaşımın başına geldi.Burda kimseye yalan söyleyecek değilim ya.Report botu araştır biraz ne dediğimi anlarsın