CS:GO ban yedim

Yer
Konya, Türkiye.
Daha fazla  
Evet oyunda hile kullanmadığım halde ban yedim, oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynamıyordum dün arkadaşım davet edince troll bir yoldaş maçı atalım dedik zaten rankımın süresi geçmişti, maça girdik Full shotgun oynuyoruz birkaç kere flick shot falan attım adamlar hile falan dedi ama uzun süre oynamadığım için girdiğimiz 2 (3'te olabilir) maçıda kaybettik, bugün profilime girdiğimde adamın biri yorum yazmıştı "nice ban" diye, profile baktığımda gerçektende ban yemiş olduğumu gördüm, isteyenlere rekabetçi maç linkini atabilirim hile falan kullanmamıştım ne yapacağım şimdi ben?
Profilim: Steam Community :: Виктор Резнов
Hesabım birçok kişi için değersiz olabilir ama benim için değerli, yoldaşta Global Elite olmuştum.
Sanırım Overwatch olayını silverlar yapıyor.

(Imla için üzgünüm)
20200121204317_1.jpg

@282742

Bakmama gerek oldugunu düsünmüyorum. VAC ve Overwatch konularina gayet hakimim. Müfettisler sirf raporlari gözeterek yasaklama vermezler. Yüzlerce kisi oturup izliyor o maclari. Hile yoksa adamlar seni ne diye yasaklayacaklar? Botlar raporladi diye mi? Buna cidden inaniyor musunuz?

@282742

Bakmama gerek oldugunu düsünmüyorum. VAC ve Overwatch konularina gayet hakimim. Müfettisler sirf raporlari gözeterek yasaklama vermezler. Yüzlerce kisi oturup izliyor o maçlari. Hile yoksa adamlar seni ne diye yasaklayacaklar? Botlar raporladi diye mi? Buna cidden inaniyor musunuz?

Haksız yere VAC oluyor, çok tanık oldum. Hatta bir e-sporcu maçın ortasında da VAC ban yemişti sanırsam ve doğal olarak adam farklı bir yazılım kullanmıyordu. Peki o zaman bu adam nasıl ban yiyebiliyor? Onu anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma, ben yanlis anladim o zaman. VAC sisteminin de hata yapma olasiligi var elbet. Her ne kadar düsük bir ihtimal olsa da böyle durumlar olabiliyor. Bu tür yasaklamalar da zaten otomatik olarak tekrar kaldiriliyor.

Bundan 10 sene önce MW2'de bircok kisi haksiz yere VAC yasaklamasi almisti. Valve özür mahiyetinde etkilenen herkese L4D2 hediye etmisti.

Brom, vaclık herhangi bir durum yok. VAC sadece 3.part bir yazılım bulunduğu zaman geçerlidir.
CSGOnun yasaklamış olduğu vac hatası çıkarabilecek programlarıda silmeni öneririm. Eğer sistemini tarayıp bulurlarsa olay tersine dönebilir. Steam Destek ile iletişime geç ve CSGOda herhangi bir yazılım kullanmadığına dair onları inandırmaya çalış. Banın kısa süre olmasada açılacağını düşünüyorum.

Belli ki yapmissiniz birseyler inkar etmeye gerek yok, CS:GO’da bir ton sacma sey gordum ama en azindan bos yere ban atmayacak kadar iyi durumda olan bir anti-hile sisteminin oldugu inancindayim. Bilgisayari sizden baska kullanan felan var mi, zararli bir yazilim yada hesabiniza erisen biri? Bunlari tekrar bir gozden gecirin derim, halen daha yanlis bir ban oldugunu dusunuyorsaniz o ban mutlaka bir gun hata oldugu anlasilip kaldirilir. Eger kaldirmazlarsa ben ofislerine sizin yerinize bizzat kendim gidip pataklarim onlari. :D

Arkadaşlar deniz buradan ban yedi bende onun adına resim paylaşıyorum. Biliyorsunuzdur CS GO'da report bot diye bir şey var. Para karşılığı ban attırıyorlar. Aynısı benim global arkadaşımın başında geldi. İsterseniz denizin profiline girin yorum olarak sitenin adıdınıda vermişler. Yani bunun hile açmakla bir ilgisi yok. Sadece yediremeyenler para karşıkığı report botla ban attırıyorlar.

Belli ki yapmissiniz birseyler inkar etmeye gerek yok, CS:GO’da bir ton sacma sey gordum ama en azindan bos yere ban atmayacak kadar iyi durumda olan bir anti-hile sisteminin oldugu inancindayim. Bilgisayari sizden baska kullanan falan var mi, zararli bir yazilim ya da hesabiniza erisen biri? Bunlari tekrar bir gozden gecirin derim, halen daha yanlis bir ban oldugunu dusunuyorsaniz o ban mutlaka bir gun hata oldugu anlasilip kaldirilir. Eger kaldirmazlarsa ben ofislerine sizin yerinize bizzat kendim gidip pataklarim onlari. :D.

Kardeşim o öyle değil işte report bot diye bir şey var. Onunla banlatıyorlar aynısı benim global arkadaşımın başınada geldi.

Dosya Ekleri

• 5852199.000000022_Ekran Alıntısı.PNG
    5852199.000000022_Ekran Alıntısı.PNG
    16,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar deniz buradan ban yedi bende onun adına resim paylaşıyorum.Biliyosunuzdur cs go da report bot diye birşey var.Para karşılığı ban attırıyorlar.Aynısı benim global arkadaşımın başında geldi.İsterseniz denizin profiline girin yorum olarak sitenin adıdınıda vermişler.Yani bunun hile açmakla bir ilgisi yok.Sadece yediremeyenler para karşıkığı report botla ban attırıyorlar.

Kardeşim o öyle değil işte report bot diye bişey var.onunla banlatıyolar aynısı benim global arkadaşımın başınada geldi
Saçmalamayın lütfen o zaman herkes birbirini banlatırdı. Buyrun benim Steam hesabım, banlatabilecek cengaver varsa öpeyim elinden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı