CS:GO ban yer miyim?

Vallahi bana her maç hile damgası vuruluyor, kaç kere sis içi headshot attım, hile kullanmadığım için ban yemedim. Nova ranklarda genellikle sürekli böyle her öldüğünde hile diyen tipler geliyor. D2 artık ezberlediğim bir harita, doğal olarak çatır çatır vurabiliyorum formdayken.

Kısacası hile kullanmıyorsanız ban yemezsiniz.

Bazen duvardan vurduğum oluyor bugün adama sıkıcakken takım arkadaşım önüme geçip sıktım karşı takımdan (takım arkadaşım ölmedi) 2 kişi öldü. :D bazı vuruşlarımda biraz garip :D.
Vallahi bana her maç hile damgası vuruluyor, kaç kere sis içi headshot attım, hile kullanmadığım için ban yemedim. Nova ranklarda genellikle sürekli böyle her öldüğünde hile diyen tipler geliyor. D2 artık ezberlediğim bir harita, doğal olarak çatır çatır vurabiliyorum formdayken.

Kısacası hile kullanmıyorsanız ban yemezsiniz.
Aynı şekil bendede böyle oluyor.

1 Ay ban yemek diye bir şey yok CS:GO'da :D.
Var, overwatch sürecinde 1 aylık overwatch ban yersiniz. Eğer hile olduğunuz anlaşılırsa permaya çevrilir.
Hile kullanmadıysan ban yemezsin diye bir şey yok her CS:GO VAC konusunun altına bunu yazmayın Overwatch'a düşüp şüpheli vuruşu görülürse ban yeme ihtimali var kesin konusmayın.
%1 ihtimalden konuşacaksak, Gaben ile rekabetçi girme ihtimalini de konuşalım ne dersin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı