Hile kullanmadıysan ban yemezsin diye bir şey yok her CS:GO VAC konusunun altına bunu yazmayın Overwatch'a düşüp şüpheli vuruşu görülürse ban yeme ihtimali var kesin konusmayın.
Evet, var eğer oyunbozanlık yaparsanız 1 ay daha sonra 3 öyle devam eden bir sistem var.1 Ay ban yemek diye bir şey yok CS:GO'da.
Evet, var eğer oyunbozanlık yaparsanız 1 ay daha sonra 3 öyle devam eden bir sistem var.
Evet, var eğer oyunbozanlık yaparsanız 1 ay daha sonra 3 öyle devam eden bir sistem var.
Aynı şekil bendede böyle oluyor.Vallahi bana her maç hile damgası vuruluyor, kaç kere sis içi headshot attım, hile kullanmadığım için ban yemedim. Nova ranklarda genellikle sürekli böyle her öldüğünde hile diyen tipler geliyor. D2 artık ezberlediğim bir harita, doğal olarak çatır çatır vurabiliyorum formdayken.
Kısacası hile kullanmıyorsanız ban yemezsiniz.
Var, overwatch sürecinde 1 aylık overwatch ban yersiniz. Eğer hile olduğunuz anlaşılırsa permaya çevrilir.1 Ay ban yemek diye bir şey yok CS:GO'da.
%1 ihtimalden konuşacaksak, Gaben ile rekabetçi girme ihtimalini de konuşalım ne dersin?Hile kullanmadıysan ban yemezsin diye bir şey yok her CS:GO VAC konusunun altına bunu yazmayın Overwatch'a düşüp şüpheli vuruşu görülürse ban yeme ihtimali var kesin konusmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.