CS:GO durduk yere VAC ban yedim

shaduell

Centipat
Katılım
3 Şubat 2023
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir gün arkadaşımla rekabetçi girmiştik. Oynarken yanlışlıkla takım arkadaşlarımdan bir tanesine ateş etmiştim. O maç bittikten sonra hesaptan çıktım ve ana hesabıma geçtim. 1 hafta sonra tekrar kasa düşürmek için hesaba girdiğimde VAC ban yediğimi gördüm. Garip olan şu ki, iki hesap da (ana hesap ve VAC yiyen hesap) Steam Guard'a bağlıydı fakat sadece VAC yiyen hesap VAC yemişti, ana hesap temizdi. İlk başta sonradan açılır, bir yanlışlık olmuştur diye 2 ay gibi bir süre boyunca bekledim ama açılmadı ve şu an hesap 6 aydır banlı durumda. Bu banı kaldırmanın bir yolu var mı? Hesapta hile falan açmadım.
 
Öyle zaten hocam ama benim ana hesabım ban yemedi şu an hâlâ kullanıyorum.

Hocam ben yanlış anlamışım yan hesap VAC yedikten sonra ana hesapta yedi diye anlamıştım ama tekrar okuyunca doğrusunu anladım şimdi.
Eğer hile açmadıysanız ama hesabı daha önce birisi kullandıysa ve hile açtıysa yemiş olabilirsiniz eğer o da olmadıysa biraz zor bir ihtimal ama PC de virüs varsa ondanda olabiliyor.
 
Gereken tüm bilgiler yasaklamayla birlikte veriliyor. Yasaklamalarin destek tarafindan kaldirilamayacagi ise acikca belirtilmekte.

"VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer bir VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiği tespit edilirse otomatik olarak kaldırılır."

 

Yeni konular

Geri
Yukarı