Steam CS:GO durduk yere VAC yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun tanımlayıp tanımlamaması bir şey ifade etmiyor fakat Valve zaten bu yazılımı hile olarak tanımladığı için VAC yasaklanması veriyor. Ücretli olan öğeleri hileyle oyun dosyalarına müdahale ederek bedava kullanmış oluyorsunuz. Bu da doğal olarak hileye giriyor.
Ya ozaman çok küçüktük kuzenim vardı skin aldım envanter dizdim diye kandırmıştı sonra skin changeri öğretti bana güzel karambit falan alıp gözümüzü şenlendiriyorduk karşı takıma bir zararı yok

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videosu bu.

Upper mid'i T-Base diye yutturmaya çalışıyor ya eleman.. Biz bilmiyormuşuz demek ki. 🤣

Ya ozaman çok küçüktük kuzenim vardı skin aldım envanter dizdim diye kandırmıştı sonra skin changeri öğretti bana güzel karambit falan alıp gözümüzü şenlendiriyorduk karşı takıma bir zararı yok
Bundan 2.5 yıl önce çok küçüksen şuanda 12 yaşında falansın.

Yahu dostum, bir hesabında kullanılması yasak olan skinchanger kullanıp VAC yasağı almışsın. İkinci hesabında da 180 saat oynama süresi ile Overwatch yasaklaması almışsın. Bir de video atıp duruyorsun, videolar neyi kanıtlayacak ki? Yani insanların ne düşünmesini bekliyorsun ki bu kadar güvenilir olmayan bir imaj ile.

Ters mühendislik yapıyorsun oyuna. Suç. Karşı takıma zararı olsun olmasın, kanun var nizam var. Hile sayılır binevi dolayısıyla VAC mac az bile yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı