CS:GO hile çok var mı?

• Konuyu başlatan 396597
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 147
  • Görüntüleme 14.688
5000 saatim var ve Supreme-Lem gibi rütbelerde aşırı derece hile oluyor. Boostlanan mı dersin yoksa yeni hesap açıp zevkine hile açan mı dersin ne dersen var.
İşte bu yüzden LEM olup saldım MM'i, Faceit de kasılmıyor ki Retard takım arkadaşları yüzünden, Premium aldım yine nafile inan Premium ile Normal Faceit arasında fark yok sadece lig olayı var ama Silver Lig'de 10 level Master lig adam geliyor, 360 Hz monitör + 3 ping ile yaptıklarını görsen biz de 60 Hz + 90 pingle adam vurmaya çalışıyoruz.
1610096447306.png

Kim ne derse desin bu oyunda Lem-Supreme arası hile bitmiyor arkadaş. Adamlar legit falan da denemiyor. Maç tekrarını izlerken kahkahalara boğuluyorum vuruşları yüzünden. Prime olmak da bir şey değiştirmiyor. Zaten yeni hesap açıp 21 seviye olduğunuzda 2-3k saati olan adam ile eşleşebiliyorsunuz.

Hesabın seçkin olsa bile DMG'den sonra sıkıntı yaşarsın. Hesabım seçkin 2 yıllık hesap güven faktörüm düşük değil girdiğim 10 oyundan 3'ünde hile gelmeye başladı. Sonra oyunu bıraktım keleşe düştüm hileler azaldı.
Peki hesabı 21 Level yapmak 2 ay alır mı?
2 aydan fazla alır bence. 3 buçuk ay falan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı