CS:GO hile durumu nedir?

Arkadaşın anlattığı durumun aynsını yaşıyorum. Ya ağır fanboysun ya da farklı bir oyun oynuyorsun :D
Bu lanet oyunun fanboy' olmam, son maçlarda da denk gelmiyorum öyle " non-prime " elemanlara. Ara sıra giriyorum zaten arkadaşlarla vs için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu geçerli değil süs amaçlı.
Bu işe yaramıyor sadece görüntü değiştiriyor. Haberin olsun.
Aynen sadece seçkin görünüyor ama yine non-prime ile eşleştiriyor.

Yaw niye böyle konular açıyorsunuz Valorant'a geri dönesim geliyor ama oyununda mantığı bana uymuyor skiller falan ...

İlk tavsiyem faceit oynayın ücretsizide MM'den 10 kat iyidir. MM'de ise 1-2 aydır tecrübe ettiklerim şöyle, yani 3k saatli supreme hesabımda durum böyle; tek başıma rekabetçi aratıp girdiğim maçlarda yanlış hatırlamıyorsam hiç hile gelmedi geldiysede 1-2 keredir, ama bizim türk lobilerine katılıp girdiğim maçların belki 2-3 maç hariç hepsine hile gelmiştir 1-2 aylık zamandan bahsediyorum... Girdiğim lobideki hesapların yeni hesap olmamasınada hep dikkat ederim ama dediğim gibi hep hile geldi oyuna ve çoğunda bizim takımdada hile oluyordu. Birde şu var mesela lobide görüyorsunuzdur bazıları parayla kendine 1000 küsür(bazıları 300-500 arası değişiyor) övgü satın alıyor ben ne zaman bu hesaplarla girsem karşıya hilesini saklamayan oyun içi 40-50 vuran hesaplar geliyor ve bu övgü satın alanların nerdeyse gördüğüm hepside "rahat olun bendede var" diyor ve iki hile kapışıyor oyunda:D Sonuç olarak rekabetçiye tek girmek her açıdan sıkıntı mesela sen supremesin yanına 4 tane dmg verip karşıya 3lem 2le getirebilir veya troll takıma düşebilirsin vs. bu oyunda tavsiyem öyle bir 5 kişilik hesap denk getirinki baktınız bu takımla karşınıza hile gelmiyorsa sürekli beraber oynayın çok az hileye denk gelirsiniz hemde oyunlar daha güzel geçer.

Herkes sürekli hileye rastladığını söylüyör fakat ben 6 yıldır oynamama rağmen en fazla 100 hileciye rastlamışımdır. Rütbem yıllardır DMG - MG1 arasında oynuyor.

Herkes sürekli hileye rastladığını söylüyör fakat ben 6 yıldır oynamama rağmen en fazla 100 hileciye rastlamışımdır. Rütbem yıllardır DMG - MG1 arasında oynuyor.
Rütben düşük diye hileyi ya anlamıyorsundur ya da düşük rütbedesin diye hile az geliyordur. Rütbe arttıkça hile sayısı artıyor bu oyunda. Hile açan adamın MG'de kalacağını mı sanıyorsun ? En az LEM oluyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı