Mor Fasulye
Kilopat
Oyunbozanlıktan 30 gün yeniliyor.
Oyunbozanlıktan 30 gün yeniliyor.
Hocam benim 25.000 saatten fazla LoL oynamışlığım var ama bunu farklı oyunlarda yapan kişilere ayrı bir hayranlığım var. Gerçekten helal olsun.Öncelikle başarılarının devamını dilerim, bu kadar saati olan birinin bunu bilmemesi garip. Overwatch dan yersen ordan yersin sistem yoksa atamaz sana hile yoksa tabiki.
Ekte de benim hesabım var
Eki Görüntüle 435741
19 kişi izlemiyor ki. Sadece admin izleyip hile mi değil mi diye bakar.Diyelim 20 kişi izliyor ve 19'u hile dedi ne olacak hesap, haksız yere mi banlanacağım?
"Diyelim" kelimesinin neyini anlamadın hocam19 kişi izlemiyor ki. Sadece admin izleyip hile mi değil mi diye bakar.
Hem boş boş report atan arkadaşlarım var yalan report yüzünden ban yemişlerdi.
Eşleştirme fark etmiyo aslında bana, genelde solo oynuyorum. 10lvl'de oyunbozan çok azHile kullanmadığın sürece korkmaya hiç gerek yok, istedikleri kadar rapor edebilirler. Bu hangi oyun olursa olsun.
Ban öyle tek kişinin "Bu kesin hile" demesiyle atılmıyor malesef. Her şeyin bir tekniği var.
Boş ver ne derlerse desinler. Seni her rapor ettiklerinde ve sen temiz çıktığında onların Güven Faktörü puanı düşerken senin artıyor. Bu da daha iyi eşleştirmeler demek.
Şu zamana kadar overwatcha düşüp hile olmayan kişi bir elin on parmağını geçmez bendeHile kullanmadığın sürece korkmaya hiç gerek yok, istedikleri kadar rapor edebilirler. Bu hangi oyun olursa olsun.
Ban öyle tek kişinin "Bu kesin hile" demesiyle atılmıyor malesef. Her şeyin bir tekniği var.
Boş ver ne derlerse desinler. Seni her rapor ettiklerinde ve sen temiz çıktığında onların Güven Faktörü puanı düşerken senin artıyor. Bu da daha iyi eşleştirmeler demek.
Ayrıca Overwatch'ı 5 müfettiş izliyor ve tek overwatch'da ban yemiyorsun. Admin falan izlemiyor. Müfettiş sen, ben gibi normal oyuncular ama tecrübeli kişiler, gerçekten hile yapanları ayırt edebiliyorlar. Beceremezseniz zaten otomatik atılırsınız müfettişlikten.
Ayrıca Overwatch yapıldıktan ve hile onaylandıktan sonra gene VAC yapay zekası tarama yapıyor.
Lafın kısası hile yapmadığınız sürece korkulacak bir şey yok.
Vac hile haricinde atılmıyor diye biliyorum.Evet yersin. Valve bu. Irkçılıktan ötürü mü yoksa " bakın biz hileleri banlıyoruz " deyip oyuncuların gözünü sulamak istemesi mi bilemem. Ben ve arkadasım haksız yere ban yedik ve açılmadı. Arkadaşımı bilemem tamam ama ben kesinlikle haksız yere yedim. 80 küsür gün önce, köydeyken (bırak pc yi internet adam akıllı çekmiyor) ilk başta overwatch ban yedim. 3 gün sonra da Vac ban![]()
Aga faceit giriyomusun ? Üstte sormuştum ama.Şu zamana kadar overwatcha düşüp hile olmayan kişi bir elin on parmağını geçmez bende. Her açtığımda mevlana geliyor "Shift +F2" sona gel, aim var wh var geç
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.