CS:GO Hile Yapılmamasına Rağmen Ban Yemek

Kelle Avcısı

Decapat
Öncelikle merhaba sayın Technopat ailesi. Normal bir CS:GO oyuncusuyum. Nova 2 rütbesine sahiptim ve hiçbir zaman da hile kullanma girişimine girmedim. Eskiden çok fazla oyun trollerdim fakat o huyumu da bıraktım. Ancak birkaç saat önce Steam'ime giriş yapmayı denedim ve VAC ban yediğimi gördüm. Hiçbir bilgilendirmede yapılmadı. Geri bildirim attım ama bazı kişiler çok uzun bir zaman içinde incelerler diyor. Sizce şu an yapabileceğim bir şey var mı ? Büyük bir envantere de sahiptim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle hile kullanmadığına tüm gönlüm ile inanıyorum sayın Technopat üyesi arkadaşım. CS:GO'yu bırakmadan önce 11 maç boyunca VAC sisteminin çalışıp çalışmadığını kontrol amaçlı hayvan gibi aim, wall, trigger kullandım. Oyunu bırakalı 3 ay oldu ve hala hesap ban yemedi ancak sen hile kullanmadığın halde ban yedin öyle mi?

Overwatch'a düşdüysen arkadaşının ayağına 4 - 5 kere sıkarsan Müfettiş zaten olayın Oyunbozanlık olduğunu anlayıp Oyunbozanlık'tan ban yiyorsun VAC olarak.

VAC ban hatalı ise incelemeden sonra kalkar ama eğer değilse kalkmaz Troll de VAC ban sebebidir

Overwatch'a düşdüysen arkadaşının ayağına 4 - 5 kere sıkarsan Müfettiş zaten olayın Oyunbozanlık olduğunu anlayıp Oyunbozanlık'tan ban yiyorsun VAC olarak.

Oyunbozanlıktan VAC değil gameban yenir. VAC dediğimiz şey Valve Anti-Cheat. Bu konuda daha fazla bilgisi olan birileri yorum yaparsa mutlu olurum.

Allah cezanı vermiş işte. Trollerin sonucu oyun kaybeden kişilerin ahı tutmuş ve banlanmışsın.
Bence de bir yaratıcı cezasını vermişte cezayı trollden dolayı vermemiş, hileden dolayı vermiş.

Oyunbozanlıktan VAC değil gameban yenir. VAC dediğimiz şey Valve Anti-Cheat. Bu konuda daha fazla bilgisi olan birileri yorum yaparsa mutlu olurum.

Bence de bir yaratıcı cezasını vermişte cezayı trollden dolayı vermemiş, hileden dolayı vermiş.

Artık oyun içi Troller ( Ranked) Ban sebebi her ne olur ise olsun. Şahsen kendi arkadaşın trollden dolayı yedi.

Tamam onu anladım zaten benim dediğim zamanında oyunu trollemenin sonucunu almış. Bu tip oyuncuların ne olursa olsun kesinlikle ceza alması lazım. Sen eğlencesine trollemiş olabilirsin ama yanındaki arkadaşlarının rankı düşmüş olabilir dimi. O yüzden çok güzel olmuş. Versin 12 TL bir daha alsın adam akıllı oynasın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı