CS:GO için Windows 10 mu Windows 7 mi?

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
CS:GO oyunu için birçok profesyonel oyuncu hala Windows 7 kullanmakta. Bende Windows 10 Pro var sizce Windows 7'ye geçmem mantıklı olur mu? Windows 7 ve Windows 10 karşılaştırmasın da ise Windows 7'de daha fazla FPS veriyor oyun. Ayrıca arkadaşımda ekran kartı yok işlemci berbat 2 GB RAM ile 6 GB'li 2.98 GHz'li bilgisayarımdan fazla FPS alıyor Windows7 olduğu için herhalde.

2019 Temmuz ayında Windows 7 yüklemiştim. CS:GO ve PUBG sistemim yeni nesil olduğu halde kasıyordu. 3 ay dayanabildim, Windows 10'a geçtiğimde oyunlar akıcı olmuştu.

Not:
-Sistemi kötü olan Windows 7 kullansın. (2 GB RAM altı.)
-Sisteminiz iyiyse kesinlikle Windows 10 kullanın.
-İlla İşletim sistemi değiştirmek istiyorum diyen Windows 8.1 geçebilir.

CS:GO oyunu için birçok profesyonel oyuncu hala Windows 7 kullanmakta. Bende Windows 10 Pro var sizce Windows 7'ye geçmem mantıklı olur mu? Windows 7 ve Windows 10 karşılaştırmasın da ise Windows 7'de daha fazla FPS veriyor oyun. Ayrıca arkadaşımda ekran kartı yok işlemci berbat 2 GB RAM ile 6 GB'li 2.98 GHz'li bilgisayarımdan fazla FPS alıyor Windows7 olduğu için herhalde.

Yeni sistemlere önerilmez daha çok kasma yapabilir ya da sorunsuz bir şekilde optimeze edersen daha hızlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı