CS:GO Overwatch ban

Dh forumda da konu açmışsınız ve birisi "hileli arkadaşın 66/8 oynarken böyle ağlamıyordun ama." Yazmış bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabımı da görmüş olmanız lazım :) Dün gece rastgele girdiğim maçta Kartal daveti aldım. Gireyim dedim ve 3 tane finlandiyalı arkadaş birbirlerini boostluyorlardı. Sonraki 66/8 olan arkadaşın maçın da ceza aldım zaten. Siz maç içindeki yazışmaları gördünüz mü?

66/8 oynayan arkadaş: Steam Community :: ezpz (Report atabilirsiniz. :) )

Kartal olarak oynayan ve 3 Finlandiyalı: Steam Community :: Jome
Steam Community :: †desT

Bu 3 arkadaşta birbirlerini boostluyorlardı. Atmaya çalışmaya gerek yok çünkü F2 veriyor diğerleri. Kendilerini kastırıyorlar bu şekilde.

Benim düzenli oynadığım kişileri kayıtlarda görebilirsiniz. Hep aynı kadro ile giriyorum.
Cevabımı da görmüş olmanız lazım :) Dün gece rastgele girdiğim maçta Kartal daveti aldım. Gireyim dedim ve 3 tane finlandiyalı arkadaş birbirlerini boostluyorlardı. Sonraki 66/8 olan arkadaşın maçın da ceza aldım zaten. Siz maç içindeki yazışmaları gördünüz mü?

66/8 oynayan arkadaş: Steam Community :: ezpz (Report atabilirsiniz. :) )

Kartal olarak oynayan ve 3 Finlandiyalı: Steam Community :: Jome
Steam Community :: †desT

Bu 3 arkadaşta birbirlerini boostluyorlardı. Atmaya çalışmaya gerek yok çünkü F2 veriyor diğerleri. Kendilerini kastırıyorlar bu şekilde.

Benim düzenli oynadığım kişileri kayıtlarda görebilirsiniz. Hep aynı kadro ile giriyorum.
Ek olarak statslarıma buradan bakabilirsiniz.

https://csgo-stats.com/player/76561199102702442 Buradan bütün istatistiklerimi de görebilirsiniz. Maç analizlerim, kullandığım silahlar vs.

Ekipmanımı da şöyle bırakayıp: (AWP ile niye öyle direkt vuruyorsun diyenler olabilir...)

Keyboard : Logitech G810 Orion Spectrum
Mouse : Razer Mamba Tournement Edition
Mouse Pad : Razer Firefly Hard Edition
Headset : ASUS ROG Centruion
Monitor : Rampage X-Titan Curved HDR 165hz
CPU : Intel i7 9700K @3.60Ghz
CPU Cooler : Xigmatek Aurora 240
GPU : ASUS STRIX 1080 Ti
RAM : GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z RGB 3000MHz
SSD : XPG 256GB SPECTRIX S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD
Case : Xigmatek Aquarius Plus
Motherboard : Gigabyte Z390 AORUS MASTER
PSU : Thermaltake Toughpower PF1 ARGB 80 Plus Platinum 1050W

Son düzenleme:
Hile kullanan kişi ile 1'den fazla maça girmemiş olsanız sizi de banlamazlardı. Bu konuları gördükçe daha çok Overwatch izliyorum. En azından vurduğumuz yerden ses geliyor.

Hile kullanan kişi ile 1'den fazla maça girmemiş olsanız sizi de banlamazlardı. Bu konuları gördükçe daha çok Overwatch izliyorum. En azından vurduğumuz yerden ses geliyor.
Dostum gerçekten demolarımı izledin mi :) Sen hiç oyun oynanırken Overwatch yapan birine denk geldin mi? Hile ile aynı oyuna denk gelmek benim suçum mu mesela?
Eğer gerçekten haksız yere Overwatch banı yediyseniz, Steam incelemelerin ardından geri açacaktır. Desteğe yazmanız bir şey değiştirmiyor. Şu sayfaya göz atmanızı tavsiye ederim. CS:GO - Overwatch System - Counter-Strike: Global Offensive - Veri Tabanı - Steam Support
%100 değil hocam, %200 haksız yere yedim :) Umarım dediğiniz gibi geri açar hesabı.

1.5 sene önce oyundaki hile yoğunluğundan bırakmıştım. Bir kaç hafta önce tekrar bir göz atmak istedim. Eskiden kullandığım Nvidia'nın orjinal filtre renk modu vardı fakat CSGO Geforce'yi engellemiş. Çeşitli yollardan Geforce'nin orjinal programı üzerinden renk filtresini etkinleştirmeyi başardım ve rekabetçi oynamaya başladım. Sadece bir maç girdim, ne karşımdakiler ne de bizim takım hileydi ve maçı kazandık. Bir maç attıktan sonra daha fazla maça girmedim akabinde yaklaşık bir hafta sonra hesabıma bir bildirim geldi ve " VAC yasağı ". Tamamen haklılar, geforce filtre modu şu an için illegal gözüküyor. Fakat beni bu kadar önemsiz bir sebepten yasaklayacaklarına oyundaki milyon tane hileciyi yasaklamaya çaba gösterseler bunların hiç birisi yaşanmayacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı