Çözüldü CS:GO Oyuna bile Girmeden VAC BAN

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

YavuzKyr

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2018
Mesajlar
699
Makaleler
1
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır CS:GO oynamıyorum. Yani bu 2-3 aydır. Geçen gün hayırlı olsun karşiim diye mesaj aldım dedim neden acaba? Sonra bir baktım VAC Ban sebebi nedir acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hesabınızda hile kullanmadan VAC yemeniz pek mümkün değil ama hiç olmamış bir şey de değil eğer banınızı kaldırmak istiyorsanız Steam desteğe hile kullanmadığınızı ve kurallara karşı gelmediğinizi anlatan bir ticket atın (konu hakkında pek bilgisi olmayan arkadaşlar Steam destek bu gibi durumlarda hesabınızdaki ban hakikaten haksız yere atıldıysa kaldırabiliyor bkz. Hot Bro's Türkcan ).Maillere bakmaları ve cevapları biraz geç oluyor (takribi 30-45 gün en azından bende öyle oldu.) ama eninde sonunda haksız yere atılan ban kalkıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşım hile kullanıyordu ve VAC ban yedi. 1 ay sonra yeni hesap açıp ona numarasını girdi ve 20 gün sonra tekrardan ban yedi hile kullanmamasına rağmen (400-500TL'lik skinler vardı). Steam'e yazdığımızda ise numaradan kaynaklandığını belirtip açılmayacağını söylediler.

İlk olarak numara paylaşımından yedim daha once. Steam hiçbir şart altında senin yeni hesabını banlayamaz, onu geçtim zaten Steam'in kalkıpta birine ban konusunda cevap verdiğini ilk defa görüyorum. Arkadaşın yedirememiş yenilgiyi acmıs yine bir şeyler.


Telefon numarası banları ile ilgili burada okuyabilirsin. Bandan sonra o telefon numarasını güvenli bir şekilde istediğin hesaba ekleyebilirsin. Yeter ki ban yediği anda hesabına ekli olmasın.
 

Geri
Yukarı