Hilesiniz hocam geçmemiş olsun. Bu kadar fazla oynamış birinin hile açması kötü olmuş yazık. Oyunumuzu sizin gibiler mahvetti o yüzden bıraktık gerekilenin yapılması iyi olur.
Adam overwatch yemiş sonra bu VAC bana çevirilmiş. Keşke bilmeden yazmasaydınız. Kabul edin hatanızı bitsin olay.Owerwatch bani yememis ki arkadas
vac bani yemis.
owerwatch bani yese oyun yasaginiz kaldirildi yazar ama vac yasagi kaldirildi yaziyor
ayrica cok nadirde olsa vac banlari kaldırılabiliyor
Nasıl bir ticket attınız da kaldırıldı? Şu an başımızda böyle bir dert var.Banım hiçbir zaman VAC yasağına dönüştürülmedi, 80 gün banlıydım galiba ve o süre boyunca hep oyun yasaklanması yazıyordu. Internette Overwatch yasağı kalkan kişilere gelen bildirimi incelerseniz hepsinde VAC yasağı kaldırıldığı yazıyor oyun yasaklanması diye belirtmiyor Valve.
Nasıl bir ticket attınız da kaldırıldı? Şu an başımızda böyle bir dert var.![]()
Teşekkür ederim. Her an VAC ban gelebilir bana da. Çok fazla flickshot yapıyorum.Ilk postta yazdıklarımı hemen hemen aynı şekilde oraya attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.