CS:GO ve LoL oynayanları küçümsemek

LoL gibi berbat bir oyunda daha fazla orada oynayan kişiler kendine bir zahmet oyuncu demesin.

Anlaşılan bir oynayayım demişsiniz ve mantığı anlamamışsınız. Oynayamadığınız içinde küfür yemişsiniz. Oyuna nefret kusmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz burada. Övdüğünüz oyun CS:GO 3K saat oynadım ve bırakıp LoL geçtim. Bu kadar aptal bir hile sistemi olan başka oyun yok. Kitleden bahsediyorsunuz CS:GO'da Globalde herkes birbirine girdiriyor. LoL'de en azından yüksek elolar normal. CS:GO oynayanlara oyuncu deyip LoL oynayanlara oyuncu denmeme sebebi nedir? LoL'de gelişmek CS:GO'dan çok daha zor. Sadece aim geliştirip bir süre oyun bilgisi arttırmakla bitmiyor. Ayrıca CS:GO oyuncusunun yaş kitlesini gerçekten büyük mü sanıyorsunuz? :D Eğer böyle düşünüyorsanız büyük yanılgıdasınız. Büyük ihtimalle benim 10 yaşımdaki kuzenimle bile oynamışsınızdır. Şunu da söyleyip bitiriyorum. LoL'de küfür edenlerin yaşı küçük olmuyor genelde beyni küçük oluyor. Sesli sohbette tartıştığımız adamların büyük çoğunluğu 18 yaşını geçmiş insanlar.

Anlaşılan bir oynayayım demişsiniz ve mantığı anlamamışsınız. Oynayamadığınız içinde küfür yemişsiniz. Oyuna nefret kusmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz burada. Övdüğünüz oyun CS:GO 3K saat oynadım ve bırakıp LoL geçtim. Bu kadar aptal bir hile sistemi olan başka oyun yok. Kitleden bahsediyorsunuz CS:GO'da globalde herkes birbirine girdiriyor. LoL'de en azından yüksek elolar normal. CS:GO oynayanlara oyuncu deyip LoL oynayanlara oyuncu denmeme sebebi nedir? LoL'de gelişmek CS:GO'dan çok daha zor. Sadece aim geliştirip bir süre oyun bilgisi arttırmakla bitmiyor. Ayrıca CS:GO oyuncusunun yaş kitlesini gerçekten büyük mü sanıyorsunuz? :D eğer böyle düşünüyorsanız büyük yanılgıdasınız. Büyük ihtimalle benim 10 yaşımdaki kuzenimle bile oynamışsınızdır. Şunu da söyleyip bitiriyorum. LoL'de küfür edenlerin yaşı küçük olmuyor genelde beyni küçük oluyor. Sesli sohbette tartıştığımız adamların büyük çoğunluğu 18 yaşını geçmiş insanlar.

Evet haklısınız fakat CS:GO'da herkese aynı şekilde hile gelmiyor. 100 maç oynasam 5'inde hile gelmiştir muhtemelen ve hepsi legit hileci.

Anlaşılan bir oynayayım demişsiniz ve mantığı anlamamışsınız. Oynayamadığınız içinde küfür yemişsiniz. Oyuna nefret kusmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz burada. Övdüğünüz oyun CS:GO 3K saat oynadım ve bırakıp LoL geçtim. Bu kadar aptal bir hile sistemi olan başka oyun yok. Kitleden bahsediyorsunuz CS:GO'da Globalde herkes birbirine girdiriyor. LoL'de en azından yüksek elolar normal. CS:GO oynayanlara oyuncu deyip LoL oynayanlara oyuncu denmeme sebebi nedir? LoL'de gelişmek CS:GO'dan çok daha zor. Sadece aim geliştirip bir süre oyun bilgisi arttırmakla bitmiyor. Ayrıca CS:GO oyuncusunun yaş kitlesini gerçekten büyük mü sanıyorsunuz? :D Eğer böyle düşünüyorsanız büyük yanılgıdasınız. Büyük ihtimalle benim 10 yaşımdaki kuzenimle bile oynamışsınızdır. Şunu da söyleyip bitiriyorum. LoL'de küfür edenlerin yaşı küçük olmuyor genelde beyni küçük oluyor. Sesli sohbette tartıştığımız adamların büyük çoğunluğu 18 yaşını geçmiş insanlar.
Hocam Daha az önce rekabetiçide 10 yaşında Rus geldi. 😃

Hocam daha az önce rekabetiçide 10 yaşında Rus geldi. 😃

Türkler Rus'lardan daha beter 😃
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlarda LoL versiyonu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Türkler Rus'lardan daha beter 😃

Bunlarda LoL versiyonu:

Oyunu oynamadığın için niye gömüyon? Yetmedi mi artık?

Oyunu oynamadığın için niye gömüyon? Yetmedi mi artık?

Noldu kalbin mi kırıldı? Biricik oyununa laf mı attım? Daha Warband'ın W'sini oynamamışsın geliyorsun mağara oyunu diyorsun. Seni sinirli görmek beni mutlu ediyor. Bu kadar da oyunu övmezsin arkadaşım. CS:GO LoL'den daha iyi oyun ve LoL ve Valorant oyun tarihinin en rezalet 2 oyunu.

Zulamı oynuyorum? Hahahaha iyi uyduruyorsun tebrik ederim. Zula gibi berbat bir oyunun kitlesi LoL'ün kitlesinden daha iyi sizde kitlenin tamamının vücut bulmuş halisiniz yazdığınız cevaplara bakın Allah aşkına ya. Adam gidiyor Zula oynuyor diyor istersen Steam hesabımı atayım oynadığım oyunlara bak.

Aynen Q tuşuna basmak oyunculuk. Kesin feedliyorsundur sen şimdi.
Dostum Q tuşuna basmakla bir şey başaramıyorsun. Oyunu itibarsızlaştırmayalım lütfen. Gayet zor ve belli yetenek seviyesinde ki insanların fark yaratabileceği bir oyun LoL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı