CS:GO vs Valorant

• Konuyu başlatan aabcc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 332
  • Görüntüleme 21.072
Kanka ne diyorsun anlamıyorum ki?
Salladığın konular saçma diyorum, taktiksel oyun açısından mesela iki oyunu kıyaslaman çok saçma, mesela CS:GO’da 200 IQ play çok fazla göremezsin, ancak Valorant’ın ekstra karakter özellikleri buna çok uygun hale getiriyor oyunu.

Flaşı kolay, smoke’u kolay sözlerini saçma buluyorum yani.

Hocam doğruya doğru Aiming'i çok daha basit ve Valorant'ı bu yüzden eğlencesine oynuyorum antrenmansız girip çıkıyorum CS:GO'ya ayırdığım vakti yaptığım antrenmanları Valorant da yapsam çok dağa kolay ve iyi bir oyuncu olurdum günde 4 saat aralıksız antrenman yaptığım zamanlar var o yüzden artık vaktim yok antrenman ısınma falan o yüzden Valorant güzel oyun ama CS:GO'nun yanından geçemez 20 yıldır en iyi FPS 5V5 oyunu olan bir oyunu 1 yıldır yeni çıkmış daha zorluklar ile karşılaşmamış bir oyun ile karşılaştırmak saçma bence Valorant'ı gömmüyorum normalde ben oynuyorum zaten ama CS:GO'ya denk değil.
Tek attın hacı, gerçekten antrenman yapmadan CS girince tokatlıyorlar hemen. Sabah kendim yaşadım.

Mümkün değil, büyük ihtimal iyi oynayan birisine hile diyorsun. Eğer kesin karar verecek isen maç demosunu indir, kendin Overwatch yap, öyle karar ver.

Keşke öyle olsa adamlar döne döne milleti kesiyor ve benim takımda aynı. Bir de sesli sohbetten mesnevi açmaları yok mu :D iyi yanı Mesnevi'den ders aldım.

21 Level'e kastığında da hile geliyor. 4 yıldır CS:GO oynuyorum, karşıma Steam hesabını geçen hafta açmış adamlar geliyor, 1 maçta 40 kişi vuruyor. Ban yiyor tekrar hesap açıyor. Seçkin olmak çözüm değil.

Hocam o zaman sizde bir sıkıntı var 5-6 yıl oynadım.

1) CS:GO sadece 8 yıllık bir oyun.

2) CS:GO’yu (neredeyse) solo oynanmaz hale getiren tonla faktör var.

Ve dostlar cartoon grafik diye bie şey hayatınızda duymamış olamazsınız, illa duymuşsunuzdur değil mi? Umarım öyledir, bir oyun cartoon grafikliyse bu onu kötü veya basit yapmaz. Valorant’ın en sevdiğim özelliği.

Oyunu kötü kılan hiçbir özelliği yok diyemem, ama valorant’ı basitleştirenler:

Ya oyunu adam akıllı oynayamayanlar veya oynamayanlar.

Ya da hayatında elini sürmemiş veya bir kere oynayıp, ondan bundan duyduklarını satanlardır.

Aiming'i basit grafiklerden dolayı değil CS:GO'da maplar ve vs atılan mesafeler çok daha uzak 2. Valorant'da 50 metre uzaktaki adamı spray ile öldüre biliyor iken CS:GO'da dibindeki adamı bile spray ile öldürmek zor 3. Valorant'da yüksek rank dediğiniz immo veya radiant değil mi? CS:GO'da 3-4 novlar ile bile oynasanız boots'lanmamış veya rankına göre kötü oynamıyor ise daha çıkmadan HS atıyorlar.

Kanka ne diyorsun anlamıyorum ki?

Gümüş 2 rankını görmüş bulunmaktayım, oynadığıma emin olabilirsiniz.
Söylemeye çalıştığım şey de şu:

Gümüş 2’yle, değil elmas-immortalı; plat ligini bile bir tutmayın. Karşınızdakiler lig atladıkça katlanarak zorlaşır. Yani oyunu ”basit” sözüyle tanımlamanız saçma.

Salladığın konular saçma diyorum, taktiksel oyun açısından mesela iki oyunu kıyaslaman çok saçma, mesela CS:GO’da 200 IQ play çok fazla göremezsin, ancak Valorant’ın ekstra karakter özellikleri buna çok uygun hale getiriyor oyunu.

Diyorum ki, Smoke ezberleme zahmeti yok, duvar arkasından Smoke atıyorsun, aynı zamanda flaş da atabiliyorsun. Bunnyhop yapması çok kolay, boostlamak yok. Ne bileyim yerdeki silaha sıkınca sabit duruyor, bir garip oyun. Flaş oyun gibi.

Aynen knk CS'de 200IQ oynayışlar göremezsin, aynen.

Hocam o zaman sizde bir sıkıntı var 5-6 yıl oynadım.

Aiming'i basit grafiklerden dolayı değil CS:GO'da maplar ve vs atılan mesafeler çok daha uzak 2. Valorant'da 50 metre uzaktaki adamı spray ile öldüre biliyor iken CS:GO'da dibindeki adamı bile spray ile öldürmek zor 3. Valorant'da yüksek rank dediğiniz immo veya radiant değil mi? CS:GO'da 3-4 novlar ile bile oynasanız boots'lanmamış veya rankına göre kötü oynamıyor ise daha çıkmadan HS atıyorlar.
Dediğim gibi Nova’ları geçmiş bulunmuştum. Sizin Valorant rankınız neydi hocam?

Keşke öyle olsa adamlar döne döne milleti kesiyor ve benim takımda aynı. Bir de sesli sohbetten mesnevi açmaları yok mu :D iyi yanı Mesnevi'den ders aldım.

Güvenirliğiniz çok düşüktür nedenlerini internetten bakabilirsiniz ve facait oynamanızı tavsiye ederim o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı