CS:GO vs Valorant

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Al sana 200 IQ play, gerçi bu bambaşka bir seviye, 200 IQ demek yetersiz kalır.
Dostum, bu bir oyun açığı. Daha sonradan engellendiğini (yanlış hatırlamıyorsam) söylemek isterim, kastettiğim bu tarz bir şey değil yani.
Tek bir cümle söyliyeceğim CS:GO yetenek oyunu Valorant ezber ama bu kötü oyun anlamında demiyorum buna iki oyunuda oynadıysan fanboyluk yapmadan katılman gerekiyor.
Şahsen, her iki oyunun da ezber ve yetenek isteyen yönlerinin olduğunu düşünüyorum.

Benim karşı olduğum asıl şey, bir oyunu yanlış ve gereksiz yönüyle eleştirmek:

Valorant aşırı gerçekçi grafiklere sahip, CS:GO ise değil. Demek ne kadar mantıklı gelmiyorsa.

Valorant’ta spray yok, düz tarıyorsun ölüyor. Demek de o kadar saçma.
CS oynuyorum zaten bırakmayı da düşünmüyorum. Ama Valorant kadar zevk vermiyor.
Evet bunu yaşıyorum ben de. Benim için zevkli olan şey, tanımadığım bile olsa Takım arkadaşlarıyla eğer toxic değillerse sohbet edip, eğlenirken; oyundaki yeteneklerimi gösterip bunu aimimle taçlandırmak.

Valorant’ta bunu yaşıyorum.
 
Dostum anlamakta güçlük çekmiyorsundur umarım, 200IQ plays, önündeki adamı vurmayıp diğerlerini beklemek değildir sadece. Bir sürü örneği var bunun. Mesela ses baiti ile cyhper tuzaklarına adam çekebilirsin. Kamera aç kapa yaparak dikkat dağıtabilirsin, yoru fake ayak sesiyle rotate tuzağı yapabilirsin. Jett ile duvara dash atıp bir fake verebilirsin, anlatabiliyor muyum? Skill olan oyunlarda bu tarz şeyleri yapman, yani tek farkın aimin değil yaratıcılığın olan oyunlarda kendini öne çıkarman daha olası aslında.
Anlamakta güçlük çekmiyorum, sen anlamamakta güçlük çekiyorsun. İki oyunda da farklı oynayış tarzları var. Dediklerinin birçoğunu farklı şekillerde CS:GO'da yapmak mümkün. İki oyunun da 200IQ oynayış biçimleri farklı olabilir ama bu Valorant'ın daha geniş taktikselliğe sahip olduğunu kanıtlamaz.
 
Sayın yigitrocks ve sayın Gerek; kendinize göre haklı olmakla beraber, tartışmanın öznel noktalara evrilmesini sağlıyorsunuz. İşin doğrusu istatistik biliminde saklı... Asıl hipotez şudur: Daha geniş taktiksellik ancak daha geniş varyasyonlarla sağlanabilir. Siz bunun içine karakterleri koyabilirsiniz, yetenekleri koyabilirsiniz, haritaları koyabilirsiniz. Ayrıca, bütün verilerin üstüne her güncellemede bu verilerin arttığını ve ilerideki artma potansiyelini de eklemeyi unutmayın.

İki yumurta ve biraz kaşar peyniriyle kaşarlı yumurta yapabilirim. Malzemelerim arasına biber ve domatesi de eklersem, sonuç kaşarlı menemen olur.

Dipnot: Atari salonlarından bugüne yıllarını cs âlemine vermiş, köpüre köpüre valorant kitlesine de katlanmış bir dost...
 
Valorant oynanış olarak gerçekten çöp ama bana göre başarılı anticheat sistemi sayesinde aptal Valve'nin yapamadığını yapmış bir oyun, aynı zamanda CS:GO'nun, Valorant'a göre bir diğer eksiği ise 64 tick olması bu iki konu dışında bir insanı Valorant oynamaya itebilecek başka bir neden olduğunu düşünmüyorum.
 
Çıkmadan HS olayına hile demek kadar saçma bir şey görmedim. 30 FPS ile ben bile yapıyorsam siz düşünün gerisini. Yemek istemiyorsanız çik gir yaparak bakacaksın. Aim koyup ezber yerde beklersen daha çok HS yersin.

Bir de hile diyenler Mac tekrarını falan atsa güzel olur. 2020 de sadece 1 kere mevlana denk geldi. Onun dışında suphelendiklerime Mac tekrarından bakınca bir sıkıntı olmadığını gördüm. Her HS atan hile değildir.
 
Valorant çıktığından beri CS'ye doğru düzgün girmedim. Bir CS hissiyatı yok ama vanguard, 128 tick, TR serveri olduğundan daha temiz oyun dönüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı