Tamam Valorant fanısın.Yani sanırım ilk başta zorlanıyor olmanız normal. Bir yerden sonra basit geliyor, “koşarak vurdu” dediğiniz çoğu şey de aslında adam durunca attığı atışların sonucudur mesela.
Sen ise sözlerinde mantık olmayanlar diyarından biri olabilirsin, ne zaman gereksiz yere kötüledim CS:GO’yu ya da Valorant’ı her şeyimle savundum? Örnek göstersene bir. Eğer boş yapacaksan kendi konularında yap, bu şekilde yanlış ve mantıklı olmayan çıkarımların bir önemi yok. Gerçeği duymaktan rahatsız oluyorsan da üzgünüm, elden bir şey gelmez.Tamam Valorant fanısın.
Sanırım o oyunlar birçok oyuncu için fazla kompleks(karmaşık, kötü bir şey demiyorum, aksine ben o tarz detaylı oyunları daha bile çok severim, Valorant’a olan ilgim de bir sebepten bundan olabilir)Hiç biri. Multiplayer oyun oynarsam artık CoD ve BF oynatrım. O yüzden CoD ve BF diyorum.
20 sayfadır Valorant'ı savunup CSGO'yu gömüyorsunuz. Yanlış mıyımSen ise sözlerinde mantık olmayanlar diyarından biri olabilirsin, ne zaman gereksiz yere kötüledim CS:GO’yu ya da Valorant’ı her şeyimle savundum? Örnek göstersene bir. Eğer boş yapacaksan kendi konularında yap, bu şekilde yanlış ve mantıklı olmayan çıkarımların bir önemi yok. Gerçeği duymaktan rahatsız oluyorsan da üzgünüm, elden bir şey gelmez.
Evet tamamen yanlışsın. Lütfen rica ediyorum:20 sayfadır Valorant'ı savunup CSGO'yu gömüyorsunuz. Yanlış mıyımAyrıca Valorant'ın CSGO'dan iyi olduğu tek kısım hile koruması.
Normalde singleplayer bir oyuncuyum ve doğduğumdan beri hikaye konusunda CoD ve BF'ye sövdüm. Ama multi tarafında haklarını vermeliyim.Sanırım o oyunlar birçok oyuncu için fazla kompleks(karmaşık, kötü bir şey demiyorum, aksine ben o tarz detaylı oyunları daha bile çok severim, Valorant’a olan ilgim de bir sebepten bundan olabilir)
ve fiyat olarak biraz fazla olabilir. Ancak biraz da Türkiye şartlarında yaşamaktan kaynaklı sanırım. Yine de evet güzel oyunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.