CS:GO vs Valorant

• Konuyu başlatan aabcc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 332
  • Görüntüleme 21.274
Açıkcası CS'yi artık bırakıyorum 5 senedir oynuyorum MG2 Suprem arasında oynadım CS:GO'nun kasa getirip operasyon getirip para kazanmak harici bir amacı yok en azından diğerinde güncelleme geliyor.

Tamam Valorant fanısın.
Sen ise sözlerinde mantık olmayanlar diyarından biri olabilirsin, ne zaman gereksiz yere kötüledim CS:GO’yu ya da Valorant’ı her şeyimle savundum? Örnek göstersene bir. Eğer boş yapacaksan kendi konularında yap, bu şekilde yanlış ve mantıklı olmayan çıkarımların bir önemi yok. Gerçeği duymaktan rahatsız oluyorsan da üzgünüm, elden bir şey gelmez.

Hiç biri. Multiplayer oyun oynarsam artık CoD ve BF oynatrım. O yüzden CoD ve BF diyorum.
Sanırım o oyunlar birçok oyuncu için fazla kompleks(karmaşık, kötü bir şey demiyorum, aksine ben o tarz detaylı oyunları daha bile çok severim, Valorant’a olan ilgim de bir sebepten bundan olabilir)
ve fiyat olarak biraz fazla olabilir. Ancak biraz da Türkiye şartlarında yaşamaktan kaynaklı sanırım. Yine de evet güzel oyunlar.

Sen ise sözlerinde mantık olmayanlar diyarından biri olabilirsin, ne zaman gereksiz yere kötüledim CS:GO’yu ya da Valorant’ı her şeyimle savundum? Örnek göstersene bir. Eğer boş yapacaksan kendi konularında yap, bu şekilde yanlış ve mantıklı olmayan çıkarımların bir önemi yok. Gerçeği duymaktan rahatsız oluyorsan da üzgünüm, elden bir şey gelmez.
20 sayfadır Valorant'ı savunup CSGO'yu gömüyorsunuz. Yanlış mıyım :D Ayrıca Valorant'ın CSGO'dan iyi olduğu tek kısım hile koruması.

20 sayfadır Valorant'ı savunup CSGO'yu gömüyorsunuz. Yanlış mıyım :D Ayrıca Valorant'ın CSGO'dan iyi olduğu tek kısım hile koruması.
Evet tamamen yanlışsın. Lütfen rica ediyorum:

Benim herhangi bir yerde CS:GO’yu boş yere eleştirdiğim bir yeri gösterir misin? Valorant’ı da gereksiz yere yücelttiğim bir yer daha göster, ben de ikna olayım. Sonda bahsettiğin şey ise kişisel fikrin, saygı duyarım. Ancak şöyle konularda söylediklerinizin ”sizin, kendi” fikriniz olduğunu da belirtmeyi unutmayın. Yoksa çok saçma cevaplar ortaya çıkıyor.

Sanırım o oyunlar birçok oyuncu için fazla kompleks(karmaşık, kötü bir şey demiyorum, aksine ben o tarz detaylı oyunları daha bile çok severim, Valorant’a olan ilgim de bir sebepten bundan olabilir)
ve fiyat olarak biraz fazla olabilir. Ancak biraz da Türkiye şartlarında yaşamaktan kaynaklı sanırım. Yine de evet güzel oyunlar.
Normalde singleplayer bir oyuncuyum ve doğduğumdan beri hikaye konusunda CoD ve BF'ye sövdüm. Ama multi tarafında haklarını vermeliyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı