Valorant'ın grafik tarzı farklı bir tür. İkisini karşılaştıramazsin.
İkisi de 5vs5 nişancı oyunu skilllerden başka bir fark yok ne alaka grafik oyunu.
Valorant'ın grafik tarzı farklı bir tür. İkisini karşılaştıramazsin.
Faceit tamamen ücretsiz. Ek olarak aylık 60 liraya Faceit premium alıp günde 2 maç kazanırsan ay sonu 150 TL eşya alabiliyorsun.yani iyi hoş ama ben her oyun oynamak istediğimde third party launcher kullanmak zorunda mıyım? Para istiyorlar birde.
Nova 4 oldum Csgo'da en fazla. Bence gayet yeterli bir rank farkı anlamak için 800 saatim var şu an, ayrıca Valorant'daki taktikselliğin yanından bile geçemeyeceğini ikimiz de biliyoruz kendimizi kandırmaya hiç gerek yok.Bu yorumundan hiç yüksek eloda CS:GO oynamadığını anladım. Ciddi ciddi dünyanın en başarılı E-spor FPS oyununa taktiksel anlamda zayıf demek nedir?
-Vuruş hissiyatı ve mekanikler daha iyi değil, mekanik konuşacaksak Valorant'daki skiller bu konuda Csgo'dan çok daha üste taşıyor Valorant'ı. Ayrıca vuruş hissi Valorant'da çıkan kan ve kill aldığında gelen ufak bir sesle çok tatmin edici oluyor.Neden mi CS?
-Vuruş hissiyatı ve mekanikler kat kat iyi.
-Topluluk desteği var yani isterseniz fun serverlarına girersiniz isterseniz FACEIT gibi kaliteli platformlarda hileden ve toxiclerden arındırılmış oyun oynarsınız.
-Valorant'ta 1 haftada karşılaştığım bugla CS de 3 yıldır karşılaşmadım.
-Kitlesi valoranta nazaran iyi.
-Para verip vuruş hissiyatı arttıran etkenler yok.
Nova 4 oldum Csgo'da en fazla. Bence gayet yeterli bir rank farkı anlamak için 800 saatim var şu an, ayrıca Valorant'daki taktikselliğin yanından bile geçemeyeceğini ikimiz de biliyoruz kendimizi kandırmaya hiç gerek yok.
Böyle olması bence çok daha iyi, amaç smoke'u yerine koymak çünkü efor sarf etmek değil. Bu bir argüman bile değil taktiksel derinliğe karşın.1000 saatte Supreme rankına ulaştım. Hileci dalgaları ve Valve'ın herkese rank düşürttüğü dönemde LEM'e düşünce ara verdim. Nova 4 rankında oynadığınız oyunda taktiksellik kullanabilecek kapasitede tek bir oyuncu olmadığına adım kadar eminim.
Farkı size şöyle ifade edeyim, CS:GO'da dikkatli bir şekilde 3-4 oyuncu önceden planlı ve koordine bir şekilde bir plant site'ın her tarafını sisler ile kapar. Valorant oynarken Brimstone E tuşuna basar, 3 kere sol tık yaptıktan sonra CS:GO'da tüm takımın taktiksel koordinasyonunu gerektiren bir smoke atma işlemini tek başına, eforsuzca yapar. Bir nova 4 oyuncusu komplike smoke'ları atamaz fakat iki haneli IQ rakamlarına sahip herhangi bir Valorant oyuncusu Brimstone karakterini oynayabilir.
Böyle olması bence çok daha iyi, amaç smoke'u yerine koymak çünkü efor sarf etmek değil. Bu bir argüman bile değil taktiksel derinliğe karşın.
Valorant oynamadığınız çok belli. Valorant'daki takım çalışmasını ben mobalarda bile görmedim.Siz taktiksel derinlik nedir anlayamamışsınız. Takım çalışmasıdır taktiksel derinlik, kolay ve güçlü yetenekler değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.