CS:GO Valorant'a göre taktiksel anlamda daha sığdır. Valorant daha akıllıca bir oyun gerektirir.
Ağzına, eline, koluna, gözüne, diline, beynine sağlık.IQ seviyesi düşük olanlar genelde CS:GO tercih ederler. Çünkü CS:GO oyununu oynarken çok fazla düşünmenize gerek yoktur, çok fazla ezber bir anlayışı vardır. Valorant ile kıyaslanamaz. Aklı olan Valorant'ın daha iyi olduğunu bilirBence.
Neden bilmediğin bir şey hakkında yorum yapıyorsun o zaman ?Valorant'a bu kadar laf attım bir de oynadığımımı düşünüyorsun?
Hangi yeteneği nasıl kullanırsam (özellikle Viper, Sova gibi çarlar) etkili olabilirim = taktiksel oynanış.Yürüyerek adam vurmak = taktiksel oynanış sanırım.
Neden bilmediğin bir şey hakkında yorum yapıyorsun o zaman?
LoL = CS:GO+Valorant?Hangi yeteneği nasıl kullanırsam (özellikle Viper, Sova gibi çarlar) etkili olabilirim = taktiksel oynanış.
Bu terslikte bir iş varLoL = CS:GO+Valorant?![]()
Neyi bilmiyormuşum ben? Merak etme oyunu 1 kez bile oynamayıp gömen tiplerden değilim Gold'a kadar gelmiştim ama sonra dediğim şeyler oldu işte
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.