CS:GO vs Valorant

Kendilerini bir de oyunun en ustası sanıyorlar ya yok şuraya git skill at yok şuraya git yok şunu yap vs. ınstalock atma falan ya arkadaşım ben istediğim karakteri oynayamacaksam niye gireyim oyuna değil mi? Madem istediğim karakteri oynayamıyorum ben bu oyunu direkt oynamam sevmem ve kitlesi hem troll hem toxic en ufak hatan da ana avrat sövüyor dün arkadaşlar Valorant oynarken ben izliyordum bir tane 10 yaşındaki bebe gelmiş benim ana hesabım elmas falan diyor ama girdiği hesap daha demir 2 kendisi oynayamıyor gelmiş benim arkadaşıma laf atıyor. Left 4 Dead 2 bile bin basar Valorant'a.

Aslında bu ban sistemi daha güçlü olsa böyle en ufak toxiclik chat falan denetimler artsa müthiş oyun olur aslında.
 
CS:GO tekler. En azından eş cinsellik paylaşımı yapmıyorlar.

Sigma man izlemedeyim seni reis.
Bana göre hangisi diye soracak olursanız CS:GO tekler oyun içi silah kullanma fizikleri Valorant'a göre daha iyi hem CS:GO'nun hedef kitlesi CS 1 serisinden beri geliyor ve oyuncu kitleside daha fazla.
 
Hayatımda bilgisayarımda silmediğim 2 oyun vardır birincisi Metin2 ikincisi Csgo. Valorantta oynuyorum ama öyle çok kasmıyorum bir nevi zevk için arada girip takılıyorum ama csnin yerini hiçbir zaman hiçbir oyun tutamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı