CS:GO'da Hidra kasası düştü

Bu kasanın fiyatı asla düşmez, saklayın yıllar sonra satarsınız. Çünkü zamanında operasyon bileti alanlara verildi ve şu an çok düşük şansla stop olarak geliyor.

Düşüyor genelde. Kasalar zaman geçtikçe çoğalıyor çünkü. İstisnalar olabilir.

CS'de kasa açmak kadar saçma bir şey yok. Yüzlerce kasa alıp, yüzlerce 10 kuruşluk skin çıkaracağına, çok skin istiyorsan parasını verir tek celsede alırsın.

O yüzden satıp oyun alman veya skin alman daha mantıklı değil mi sence?

Ayrıca saklamanızda da fayda var. Sonuçta kasa fiyatları devamlı artıyor. Eskiden kuruşluk olanlar şimdi 5-10 TL. Hadi bunu geçtim. Oyunların koleksiyon kartlarının fiyatları bile artmış. Az önce 954 tane kart sattım ve 350 TL'ye yakın bir para geldi. Bir tanesi 12 TL idi ve üstelik parlakta değil.

Düşüyor genelde. Kasalar zaman geçtikçe çoğalıyor çünkü. İstisnalar olabilir.
Bu çoğalmıyor işte, içinden çıkanlar da pahalı. Piyasada az bu kasa. Çok nadir drop olarak düşüyor ondan ucuzlamaz fiyatı.
CS'de kasa açmak kadar saçma bir şey yok. Yüzlerce kasa alıp, yüzlerce 10 kuruşluk skin çıkaracağına, çok skin istiyorsan parasını verir tek celsede alırsın.

O yüzden satıp oyun alman veya skin alman daha mantıklı değil mi sence?

Ayrıca saklamanızda da fayda var. Sonuçta kasa fiyatları devamlı artıyor. Eskiden kuruşluk olanlar şimdi 5-10 TL. Hadi bunu geçtim. Oyunların koleksiyon kartlarının fiyatları bile artmış. Az önce 954 tane kart sattım ve 350 TL'ye yakın bir para geldi. Bir tanesi 12 TL idi ve üstelik parlakta değil.
Sonunda piyasadan anlayan bir hocam.
Değer kaybetmez değil mi?
Bu kasa kaybetmez abicim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı