CS:GO'da hile kullanmadığım halde ban yer miyim?

Ne alakası var Overwatch kararına göre ban yenilmiyor overwattch kararı hile seçtiyse şahıs incelemeye gider doğruysa ban yer demek ki zamanında bir şey açmışsınız ban yemişsiniz oyuncuya ban atma hakkı verilir mi?

Dediğimi kavrayamadın sanırım incelemeye gitmen için Overwatch izleniyor mantıken, güzel kardeşim beş altı tane vacshot atarsan ve incelemede Overwatch izleyen izlemeye gönderilmesini sağlarsa zaten ban yersin bundan muzdarip olanda bendim 🤪
 
Dediğimi kavrayamadın sanırım incelemeye gitmen için Overwatch izleniyor mantıken, güzel kardeşim beş altı tane vacshot atarsan ve incelemede Overwatch izleyen izlemeye gönderilmesini sağlarsa zaten ban yersin bundan muzdarip olanda bendim 🤪
O öyle olmuyor maalesef valve çalışanları da izliyor ve sisteminizin dosyalarını inceliyor🤪
 
ben yedim

Daha önce hiç hile açmadım ama VAC yedim diyen biri ya yalan söylüyordur ya da farkında olmadan başka bir programdan dolayı ban yemiştir. Overwatch banı farklı bir şey profesyonel oyuncular bile oradan banlanmıştı ama VAC ayrı bir sistem.
Ben de ow ban yedim ve asla aimbot wallhack backtrack trigger bot hiçbir şey kullanmadım fakat ow banını. Büyük ihtimalle arkadaşın bahsettiği gibi vacshot veya adamın yerini tahmin edip şuna benzer vuruşlar yapmıştım.
 
Son düzenleme:
Merhaba, overwatch sistemi şu anda yeşil faktörlü Prime hesapları göstermiyor. Dolayısıyla ban yeme ihtimaliniz yoktur.
 
1681404351393.png
 
OW a düşersen diğer oyuncuların insafına kaldığın için yiyebilirsin valve çalışanları inceleme falan yapmıyor destek talebi açtığında biz oyuncularımıza güveniyoruz diye otomatik cevap yazıyorlar sanki ben başka bir oyunun oyuncusuyum
 
Ow a düşersen diğer oyuncuların insafına kaldığın için yiyebilirsin Valve çalışanları inceleme falan yapmıyor destek talebi açtığında biz oyuncularımıza güveniyoruz diye otomatik cevap yazıyorlar sanki ben başka bir oyunun oyuncusuyum.

Overwatch sistemi 2019 yıllarında bir kez dediğin gibi incelenmeden karara bağlandı. Tamamen izleyenlerin elinde olan bu sistem sonucunda masum oyuncular ban yemeye başladı. Overwatch botların çıkmasıyla beraber bu haksız banların sayısı arttı.
Demolar 2020(emin değilim), 2021, 2022 yıllarında Valve çalışanları tarafından inceleniyordu. 2023'te ise yeşil faktörlü Prime hesaplar artık hiç ow sistemine düşmediğini görüyoruz.
Eskiden olan sistemi geri getirmek yerine Source 2 oyun motoruyla birlikte VACLive gibi daha doğru kararlar veren sistemler üzerinde neden bu kadar durduklarını anlıyoruz.
 

Geri
Yukarı