CS:GO'da hile geldi emindim ve video kaydetmeye başladım. Bunu bir mecraya paylaşıp banlanmasına yardım edebilecek yer var mı acaba? Lütfen yardım edin bu durumdan herkes muzdarip. İyi günler!
Raporlarsın ve banlanması için dua edersin. Milyonluk YouTube kanallarının bile video kanıtlarını takıp ban atmadılar hiç.CS:GO'da hile geldi emindim ve video kaydetmeye başladım. Bunu bir mecraya paylaşıp banlanmasına yardım edebilecek yer var mı acaba? Lütfen yardım edin bu durumdan herkes muzdarip. İyi günler!
Birkaç kişi raporlarsa overwatch adlı sisteme düşer. Bu sistemde de belli seviyedeki oyuncular oyunu inceler ve rapor gönderir buna göre de banlanıp banlanmayacağı öğrenilir. Ne yalan söyleyeyim çok da iyi bir sistem değil yıllardır güncellenmiyor ama iş görür eldekiyle yetineceğiz artık. Valve duy sesimizi şu hileleri bitir artık be.
Maç bittiyse yapacak bir şey yok. Valve'a e-posta atman gerekiyor onun için de elinde belge olmalı yoksa hiçbir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.