efe.varoll
Decapat
Steam destek sistemine ve valve'a e-posta yazmalısınız. Eğer dikkate alırlarsa ve hile olduğu netse banlanabilrir.belgeden kastınız ne ? bende video var yani video çektim
Steam destek sistemine ve valve'a e-posta yazmalısınız. Eğer dikkate alırlarsa ve hile olduğu netse banlanabilrir.belgeden kastınız ne ? bende video var yani video çektim
CS:GO'da hile geldi emindim ve video kaydetmeye başladım. Bunu bir mecraya paylaşıp banlanmasına yardım edebilecek yer var mı acaba? Lütfen yardım edin bu durumdan herkes muzdarip. İyi günler!
Banlatamazsın maalesef. Çünkü çoğu paralı hile kullanıyor ve banlanmıyor.
Chat bölümüne neler yazıyor milletchat bolumune 1 euro
Adam chat bolumune 1 Euro'ya aldım dedi videoyu şimdi izledim sordum adama niye yapıyorsun bun falan ez diyor accden Euro'ya aldım dedi.
Banlanmayan hile diye bir şey yok anlayın şunu.Banlatamazsın maalesef. Çünkü çoğu paralı hile kullanıyor ve banlanmıyor.
Banlanmayan hile diye bir şey yok anlayın şunu.
Konuya dönersek videosu varsa atın yanında da hesabının linkini atın.
Senin dediğin legit oyuncular. Eğer belli etseydi bal gibi yerdi banı.Kardeşim 3500 saatin üzerinde CS oynadım hile kullanan insanları tanıdım 1 yıldır hile kullanıp ban yemeyen adam var. Valve'nin pekala hilelerden haberi var ve bunun üzerinden para kazanıyor. O yüzden paralı hile banlanmıyor.
Senin dediğin legit oyuncular. Eğer belli etseydi bal gibi yerdi banı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.